Отидете към основна версия

10 812 16

Банда от три жени изнасили пастор

  • жени-
  • пастор-
  • изнасилване-
  • божи човек-
  • зимбабве-
  • обвинение

Младите зимбабвийки са изправени пред обвинение в нападение и сексуално посегателство

Снимка: shutterstock

Три жени са били арестувани, след като сами признали, че са "изнасилили" пастор, дошъл да им иска пари, които една от тях му дължала, съобщава в. Zimbabwe Chronicle.

Мъжът, чието име не се съобщава по етични причини, е пастор в малка зимбабвийска църква в град Булавайо.

Сандра Нкубе (21), Риамухеци Млаузи (23) и Монгиве Мпофу (25), които живеят заедно в една и съща къща, се явиха пред местния съд по обвинение в непристойно поведение и сексуално нападение.

На 14 юли жалбоподателят отишъл в дома на трите жени рано сутринта, за да си поиска парите, които бил заел на Млаузи. Той доброволно влязъл в къщата, без да подозира какво го очаква. Щом пристъпил прага, той бил хванат и притиснат от 21-годишната Нкубе, която сграбчила интимните му части. След това трите жени го принудили да легне на леглото и го съблекли. Една от тях била седнала върху гърдите му, а друга държала краката му. Третата донесла презервативите", обяснил пред съда прокурорът, който добавил, че най-младата от трите жени е имала полов контакт с божия служител против волята му.

Трите жени отричат да са го изнасилили, но признават, че са го задържали и са си "поиграли с него", но не са и предполагали, че пасторът ще приеме нещата толкова сериозно.

"Ние просто се забавлявахме, като се прекланяхме пред мъжеството му", оправдала се Нкубе пред съдията.

Мпофу се дистанцирала от случилото се, обяснявайки, че не е имала нищо общо с престъплението, защото просто донесла презервативите.

Млаузи пък заявила, че искала да отмъсти на пастора, защото имал навика да ѝ налита докато се къпе.
"Той винаги влиза в банята и твърди, че е непоколебим като Божий човек. Аз просто исках да видя дали ще се възбуди или не. Не планирах да го изнасиля наистина, а само да го възбудя", обяснила 23-годишната подсъдима.

Те ще останат в ареста до 7 август, за когато е насрочено следващото им явяване пред съда.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини