Отидете към основна версия

33 771 27

7 секс пози за мързеливи дни

  • секс-
  • поза-
  • мързелив
Снимка: Shutterstock

Сексът е страст! Въпреки желанието ни за интимност с любимия човек, има дни, в които сме уморени. Тогава сме готови да отстъпим пред мързела и да пропуснем поредния оргазъм. За тези мързеливи дни има и подходящи секс пози. Освен мисионерската, вижте кои други изискват минимални усилия, но не правят компромис с удоволствието, което ще получите от тях.

Поза „Superwoman“

Ако искате да се чувствате като супергероиня, опитайте тази секс поза. Легнете на спалнята по корем, ръцете изпънете напред. Партньорът ви е зад вас, изправен и поемайки бедрата ви, може да проникне отпред или отзад.
Може да опитате позата и върху достатъчно висока и голяма маса. Дали ще сте облечена в дантела, с корсет или жартиери, като супержена, зависи само от вашето желание.

Поза „Свещ“

Тази секс поза определено осигурява много приятни изживявания, защото позволява проникване отпред или отзад, както и стимулиране на повече от една ерогенни зони. Проникването е дълбоко, контактът с очи ви помага да уловите емоциите с любимия, а вие само си лежите и се наслаждавате на множествените си оргазми.
Легнете на спалнята по гръб. Партньорът ви застава на колене и поема бедрата ви, като леко ги кръстосва и поставя на раменете си. Те напомнят за изящна свеж, която се извива в пламъка на любовта. Останалото е плод на вашите желания и еротични фантазии.

Поза „Мързеливо кученце“

Възползвайте от кучешката секс поза, като просто трябва да промените малко позицията си. Легнете изцяло по корем на спалнята. Под корема си поставете мека възглавница и се отпуснете. Останалото ще свърши партньорът ви.

Поза „Лъжички“

Една класическа секс поза за мързеливи дни или сутрини и която е предпочитана от много двойки. Всичко, което трябва да направите е да позволите на партньора си да обгърне тялото ви. Тази поза е и една от любимите на жените, тъй като, освен че им доставя невероятен оргазъм, им позволява да се свържат на едно друго емоционално ниво с любимия.

Поза „Обратни лъжички“

За да се възползвате от предимствата на тази мързелива секс поза, легнете на една страна на спалнята. Вместо партньорът ви да е зад гърба ви, както при обикновените лъжички, трябва да е пред вас, като неговите крака да сочат към главата ви и обратно.
Това е идеалното разположение на телата, в което освен добро проникване имате възможността да докосвате взаимно интимните си части и така да направите изживяването още по-горещо. Взаимната стимулация ще ви възбуди още повече.

Поза „Буква Т“

За тази секс поза жената трябва да е легнала по гръб на спалнята с повдигнати и събрани бедра. Партньорът ѝ е заел перпендикулярна на нейното тяло поза, като двете тела събрани едно до друго описват буквата „Т“. Това е секс поза, която позволява дълбоко проникване, но партньорът ви има възможността с ръка да стимулира допълнително интимните ви части.

Секс във ваната

Отпускащата вана е най-добрият начин да забравите за ежедневния стрес. Добавете шампанско, ароматни свещи и бавен, но чувствен секс. Ваната предлага различни възможности за секс пози, пише Az-jenata. Така например може да седнете в скута на партньора с лице или гръб към него и да се движите бавно нагоре-надолу. Тук също може да опитате с поза „Кученце“, важното е да действате внимателно, за да не се нараните.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини