Отидете към основна версия

6 174 2

Мистериозният НЛО инцидент, видян от 62 деца (ВИДЕО)

  • нло-
  • каца-
  • двор-
  • училище-
  • зимбабве

Извънземен кораб каца в двора на училище, пред ужасените погледи на учениците

Случаят от Зимбабве е един от най-интригуващите случаи на регистрирани свидетелства на НЛО, защото 62-ма ученика описват по идентичен начин множеството летателни обекти и съществата, които са видели.

Събитието се случило сутринта на 16 септември 1994 година в района на малкото частно основно училище в градчето Рува, на 20 километра от столицата на Зимбабве - Хараре. Там се обучавали около 80 деца на местни жители и на работещи в страната чужденци.

Във въпросната сутрин почти всички деца от училището били на двора в голямо междучасие, а целия учителски колектив бил в сградата, където провеждали обсъждане на текущи задачи.

Според свидетелствата на учителите в един момент се чули писъци и викове откъм двора и след малко при тях нахълтали десетки развълнувани и уплашени деца.

Разследването на случая описва следната картина:

62 деца са си играели в училищния двор, когато видели три странни обекта в небето, които се приближавали към училището.

Движението им не било праволинейно, а приличало на подскоци в небето. Трите големи движещи се обекта, изчезвали и се появявали на различни места в небето с невероятна скорост, сякаш се телепортирали напред, приближавайки се все повече към децата, докато накрая не се приземили на около 100 метра зад училищния двор.

Обектите кацнали на земята, а след това на върха на един от тях се появил образ на живо същество.

Децата описват съществото като нисък човек, с тънка шия, глава с неестествено големи очи и нещо подобно на дълга черна коса.

Децата били ужасени, защото първата мисъл, която дошла в съзнанието им била, че създанието е демон, който идва да ги изяде. Този страх бил породен от местна легенда, която разказва за зло създание, наречено Токолоши, което разболява и убива, а понякога яде и деца.

Ужасът растял в умовете на учениците (тогава на възраст между 5 и 12 години), защото съществото тръгнало към тях, То извървяло кратко разстояние в посока на учениците, но не стигнало до тях, а спряло и сякаш изчезнало. След това отново го видели до главния обект. Малко след това обектите се издигнали в небето и изчезнали.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини