Отидете към основна версия

7 199 12

Студент си поръча секс-кукла по интернет и за малко да откачи тотално (СНИМКИ)

  • интернет-
  • онлайн пазаруване-
  • шопинг-
  • секс-кукла-
  • кукла-
  • студент

Студент си поръча секс-кукла по интернет и с трепет очакваше доставката на перфектно изглеждащата изкуствена мадама, но получи нещо, което го разтресе.

Студентът си помислил, че си поръчва реалистично изглеждаща секс-кукла с лице на азиатка, но получи нещо съвсем различно. За цялото си преживяване разказва самият той в история със снимки и текст от "травмиращата" покупка. Ето какво пише той в социалните мрежи.

"Аз съм студент и трудно общувам с момичета. Помислих, че тя може да ме спаси от самота – тази прекрасна кукла. Толкова дълго я чаках, именно нея – тази белокожа красавица! Тя толкова много напомняше истински човек, казвах си, че мога да стана по-уверен, благодарение на нея. Всеки ден я гледах отново и отново И най-прекрасното – можеш винаги да я скриеш, ако някой ти дойде на гости. Но знаете ли какво? Излъгаха ме, разрушиха всичките ми мечти. Вместо прекрасна кукла ми изпратиха тази пародия. Реших да я надуя, надявайки се, че ще изглежда по-добре. Това, което се получи, буквално ме накара да я ненавиждам, исках своята мечта, а не тази… Тя постоянно ме гледаше. Исках да я убия! Използвах я като боксова круша. Дори исках да я разстрелям с пистолет. Не минаваше и ден, в който да не се скараме, но дълбоко в душата си разбирах, че тя ме обича… Накрая не издържах на сълзите й и веднъж взех това чудовище в ръцете си. Прекарахме нощта заедно. В началото дори не разбрах какво се случи, но… Сега сме заедно. Обичам я, без да очаквам сам, че ще стане така. И знаете ли? Тя е прекрасна!"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини