Отидете към основна версия

7 122 11

Новата на Годжи още вехне по бившия си

  • годжи-
  • шоуто на слави-
  • георги милчев-
  • слави трифонов-
  • връзка-
  • гадже

Надежда Дончева, годеницата на Годжи, която наскоро роди дъщеричка на басиста все още обича бившия си приятел, твърдят близки до нея. 25-годишната красавица не може да забрави първата си любов – Станислав Желязков, с когото са били също пред брак. Той обаче ѝ изневерява, двамата се разделят, а няколко години по-късно Надежда се запознава с Годжи.
Музикантът толкова силно се влюбва в блондинката, че е готов на момента да се оженят. Надя обаче се дърпала именно защото все още изпитвала чувства към бившия си.

Станислав Желязков е от Провадия, но в момента живее във Варна заедно със сегашната си приятелка депутатката Галя Василева. Покрай нея Желязков членува в Национално Сдружение „Младежки Глас“ и се изживява като по-голям патриот дори от Слави Трифонов. Още докато били гаджета с Надя, Станислав искал да влезе в политиката, но Надя била много далече от тази сфера, твърди в. „Галерия“.

Именно различните им цели подтикнали Станислав да търси любовта другаде. Когато Надежда се запознала с 23 години по-възрастния от нея Годжи, тя все още е влюбена в бившия си. Младият и амбициозен Станислав обаче вече е с Галя Василева, която по това време е общински съветник в Бургас.

Годжи пък бил улегнал мъж, готов за семейство, за каквото Надежда отдавна си мечтаела. Освен това, басистът ѝ обещал да ѝ помогне с още една нейна мечта – да има собствено магазинче за био храни. В момента Дончева е сбъднала и двете си желания – майка е на малката Цвети и има малък бизнес, свързан със здравословно хранене. Въпреки това, сърцето ѝ още я тегли назад към миналото и първата ѝ любов Станислав, който все още присъства на снимките в социалните мрежи на Надежда.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини