Отидете към основна версия

29 988 35

Светлана Василева изневерила на Гущеров с участник в Биг Брадър

  • гущеров-
  • светлана василева-
  • изневяра-
  • биг брадър-
  • дий-
  • рапър-
  • християн гущеров

Бизнесменът разбрал за залитането на любовницата си от чат в телефона й

Навръх Коледа Християн Гущеров си прибра у дома Светлана Василева, която дни по-рано наби и изгони на улицата, пише родния таблоид "Уикенд".

Вестникът съобщава, че причина за кратката им, но пък доста на това шумна раздяла, била изневяра на Светлана с бившия им съквартирант от Биг Брадър" Дий.

Еротичната моделка от Търговище си паднала по рапъра от Хасково още е Къщата, разказват анонимни източници, които твърдят, че са отлично запознати със случката.

Блондинката намирала рапъра за много "забавен, чаровен и интелигентен". Информацията за залитането на Светлана бе потвърдена преди дни от победителя от шоуто Джино, който обяви, че двамата са си пишели тайни писма. Как това е останало скрито за камерите в Къщата, не е ясно. Бианкалана твърди, че направил забележка на Светлана да не се занася с хасковлията, когато твърди, че уж има сериозен приятел. Тя обаче му казала, че щом Християн я е пуснал да влезе шоуто, значи всичко между тях е приключило. "Уикенд" обаче се съмнява в истинността на тази информация, защото ако такъв разговор наистина е бил проведен, той неминуемо е щял да стигне до ушите на Големия брат, който едва ли би пропуснал да го излъчи в ефир.

Запознати твърдят, че Дий също не е останал безразличен към прелестите на блондинката. След шоуто той се свързал с нея и двамата с удоволствие изконсумирали взаимната си симпатия. Разбрали се всичко да си остане между тях, защото Светлана нямала намерение да се разделя с Гущеров и битовите удобства, които той й предоставя.

След изневярата си, плеймейтката и рапърът започнали да си пишат съобщения и това била голямата й грешка. Гущеров разбрал, че тя му изневерява, като засякъл чат в телефона й. Известен с агресивното си поведение към държанките си, милионер не се поколебал да покаже тази си страна и пред Светлана. Той здравата натупал невярната си държанка, която на часа си събрала нещата и напуснала къщата му, пише още жълтото издание.

Може би именно тази история е подтикнала русата съблазнителка да се обясни публично в любов на Гущеров със снимка във Facebook.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.

Свързани новини