Отидете към основна версия

17 725 25

Тя е секси ветеран от ВВС на американската армия и е луд фен на Тръмп (СНИМКИ)

  • военна-
  • жена-
  • американската армия-
  • уисконсин-
  • секси-
  • infitdel

Тази секси красавица, служила в американските военновъздушни сили не се притеснява да разголи ума и тялото си

Снимки: Instagram

Американската армия е като рог на изобилието, където могат да бъдат открити едни от най-красивите, сексапилни и изкусителни жени, влезли в ролята на войници.

Те съчетават качествата присъщи на модели и кино звезди с тези, които трябва да притежава един военнослужещ — смелост, доблест, сила, решителност, непоколебимост.

Поредният пример за това идва в лицето на една 25-годишна жена от Уисконсин, която съвсем до скоро е била в редиците на американските военновъздушни сили.

Наречена просто Infitdel, 25-годишната русокоса красавица е дала 6 години от живота си, за да служи на страната си. Сега тя е истинска интернет сензация, благодарение на сексапилните снимки, които публикува в профила си в Instagram.

Infitdel е голям фен на американския президент Доналд Тръмп и подкрепя неговите политически убеждения.

След като началникът на Белия дом обяви, че САЩ разпознава Йерусалим като столица на Израел, тя публикува в профила си снимка с израелското знаме.

Тя твърди, че никога не е смятала, че нейният Instagram профил ще се превърне в такава сензация и ще повлияе на потребителите по такъв начин. И все пак това е факт, а сега нейните публикации се разглеждат от над 135 000 последователи.

Тя каза: "Военната служба ме направи зряла жена. Тя ми показа моите силни и слаби страни. Разкри онези неща, над които трябва да работя, за да се усъвършенствам."

"Времето, прекарано в армията разпали неконтролируемата ми страст да помагам на другите, да им посочвам пътя към осъществяване на техните цели, свързани със здравословен начин на живот", поделя още лъчезарната американка.

За да поддържа фигурата си, горещата американка редовно се занимава с йога, пилатес и вдигане на тежести.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини