Отидете към основна версия

6 840 8

Американка разказа как рапърът Тупак и още трима я изнасили и обиждали

  • тупак-
  • изнасилване

Инцидентът се случил преди близо 25 години

44-годишната американка Аяна Джаксън разказа как през 1993 година е станала жертва на групово изнасилване. Четирима мъже, сред които и знаменития рапър Тупак Шакур, са се възползвали от нея, когато е била на 19 години, пише „Дейли мейл”.

Джаксън се запознала с рапъра в един от нощните клубове на Ню Йорк. Двамата започнали да флиртуват невинно, но не след дълго Тупак директно ѝ предложил да правят секс. 19-годишната Аяна отказала. След няколко дни двамата отново се срещнали. Рапърът изпратил кола, която да я вземе и да я закара до хотел, в който той бил отседнал.

Аяна и Тупак отишли в спалнята и тя започнала да му прави масаж. В този момент в стаята нахлули още няколко души. Джаксън искала да види кои са те, но рапърът не ѝ позволил да се обърне, целунал я, след което казал, че „ще отпрати приятелите си”.

„Отпусни се, малката!”, добави рапърът. Непознатите свалили роклята на момичето и го изнасилили, подмятайки коментари от сорта на: „О, само я погледни” и „Какво дебело дупе” . Още тогава съдът призна Тупак за виновен и го наказа с 4 години „лишаване от свобода”, но той остана в затвора само 9 месеца от присъдата си. Докато беше жив той не спираше да отрича вината си до фаталната 1996 година, когато бе убит при неизвестни обстоятелства.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини