Отидете към основна версия

9 581 7

ВИДЕО показа как свещеник смърка кокаин, гледа порно и казва "искам проститутка"

  • свещеник-
  • стент кърби-
  • викарий-
  • английска църква-
  • наркотици-
  • проститутки-
  • лондон-
  • великобритания

64-годишният викарий е бил заснет тайно в дома му от британски вестник

Потресаващо видео, в което английски свещеник престъпва множество правила и забрани на църквата, се появи в мрежата и разбуни духовете.

Преподобният Стент Кърби, 64-годишен викарий в църква "Уест Хям" в Източен Лондон от 2007 година насам, е бил заснет как пуши силно пристрастяващи наркотици от клас А, смърка кокаин и говори за проститутки и секс в дома си, който е собственост на църквата.

Уважаваната фигура в общността също така гледа порно, разговаря за ескорт и пътуване до Сохо, откъдето да си купи още наркотици, пише британският вестник Sun.

На кадрите 64-годишният мъж се е отпуснал на канапето заедно с приятел. Гостът пита свещеника: "Сега си щастлив, нали?", а преподобният отговаря: "Аз съм много щастлив човек. Обичам да правя тези неща".

Във видеото се вижда, че двамата гледат телевизия, а каналът, на който са се спрели излъчва порнофилм.

Викарият поглежда телевизора и казва: "Това така ме възбужда — да имам това (наркотиците) и да гледам това (порното)".

След това Кърби се впуска в монолог за оралния секс и споделя подробности за своето неприлично отношение към жените. По-конкретно, преподобният говори за услугите на проститутки: "Бих искал. Ако имах пари, със сигурност щях да опитам. Само че имам само 10 паунда."

Когато приятелят му казва, че предпочита секс с проститутки, викарият се съгласява с него: "Твърде много неприятности, това е единственото нещо, което ще ти кажа за жените".

По-късно неговият приятел го пита дали иска кокаин, а преподобният отвръща: "Нямам нищо против."

След това Кърби разказва за плановете си да отиде в центъра на Лондон на следващия ден, където планира да вечеря в Сохо, а след това да отиде в няколко секс магазина.

Кърби живее в къща на стойност 1,5 милиона паунда, собственост на епархията в Челмсфорд.

След публикуваните от Sun кадри, английската църква е започнала разследване срещу викария.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини