Отидете към основна версия

13 389 21

Наталия Симеонова шокира с визията си

  • наталия симеонова-
  • външен вид-
  • надебеляла-
  • качила килограми-
  • неузнаваема-
  • рожден ден-
  • бивша водеща

Бившата Фея на любовта не прилича на себе си

Бившата водеща на "Море от любов" Наталия Симеонова се прибра в България за 48-я си рожден ден, който бе на 10-и февруари. Нейната поява шокира приятелите ѝ, които не можаха да я познаят, заради натрупаните килограми.

От няколко месеца Наталия и дъщеря ѝ Виктория са се установили да живеят в САЩ при бившата половинка на русокосата водеща - Денис Ризов.

Рокаджията емигрира в страната на неограничените възможности още преди 2 години, тъй като положението в страната ни било отчайващо.

Той изчакал 19-годишната им дъщеря Виктория да завърши Италианския лицей и веднага я взел при себе си в Америка. За да е близо до тях, с нея заминала и Наталия, пише вестник "Уикенд".

Някогашната Фея на любовта бе засечена да се реди на опашка за дюнери. Освен видимото ѝ напълняване, Наталия е скъсила и дължината на емблематичната си руса коса.

"Махнах рокерската грива, защото идва пролетта и искам да се освежа", обясни Наталия промяната в прическата си.

Симеонова публикува в интернет снимка от рождения си ден. На кадъра блондинката позира със свой приятел и се опитва да прикрие едрогабаритната си фигура зад букет бели рози.

Преди време тя разкри истината за наднорменото си тегло — разводът с Денис. Бившата му половинка, с която нямат развод, но живеят разделени от десетилетие, се принуди да сподели личния си опит, за да вдъхне кураж на една от героините си в „Предай нататък”.

Наталия призна, че заради мъката по загубата на любимия си мъж, напълняла неимоверно. Когато Денис напуснал общия им дом, водещата дни наред не ставала от леглото, по цял ден плачела и изобщо не ядяла. Вместо обаче, да се стопи от мъката, без никаква причина тя започнала да напълнява и то, без да може да спре.

Притеснена дали не е болна от нещо сериозно, отишла да си направи пълни изследвания. Оказало се, че не е болна, а само метаболизмът й работел бавно и тя не можела да стопи мазнините.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини