Отидете към основна версия

32 758 9

Проговори жената, откраднала сърцето на Слави Трифонов

  • слави трифонов-
  • водещ-
  • шоуто на слави-
  • връзка-
  • любов

Само една е жената, запленила вечно сърцето на Слави Трифонов. Тази обаятелна жена е Магдалена Ангелова, която е психолог по професия.

В разговор с Мариана Векилска Маги посочи правилния път към добрата и успешна комуникация.

"Силно въздействаща на подсъзнателно ниво е невербалната комуникация и емоцията, която се съдържа в гласа и интонацията, с която ние предаваме посланието. Думите имат по-малък процент на въздействие, но все пак не трябва да омаловажаваме и начина, по който конструираме и използваме думите за предаване на нашето желание и намерение", споделя бившата на Трифонов.

Изглежда Магдалена така е влияела на именития водещ, защото вече 20 години той не може да я забрави. Двамата имаха бурна връзка, която не продължи много дълго, но остави вечен отпечатък върху сърцето на Трифонов.

Магдалена Ангелова е най-интелигентната жена, с която шоуменът се е срещал. Всички останали нямаха висше образование. Галя от "Сатен", Алекс Раева и Мартина Огнянова могат да потвърдят това. Маги не само е висшистка, но и професионалист в своята област.

Не са ясни причините, поради които връзката между Слави и Маги не е оцеляла. Има нещо, което ги е разделило, но те не говорят за това. Факт е обаче, че тя е единствената му бивша, с която той запази приятелски взаимоотношения, пише kliuki.bg

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини