Отидете към основна версия

21 796 37

Рачков с грандиозни хонорари за участие на сватби

  • димитър рачков-
  • халваджиян-
  • хонорари-
  • 20 000-
  • сватби

Вижте колко ще ви струва, ако решите да ангажирате актьора за водене на сватбата

Воденето на „Господари на ефира“ и „Като две капки вода“ съвсем не е единственото занимание на култовия и забавен Димитър Рачков, пише "ШОУ".

Оказа се, че актьорът е изключително търсен за водене на лични празници, най-вече сватби. Носи се слух, че Рачков иска по 20 000 лв за събитие, в което е ангажиран да бъде водещ и да забавлява хората.

Много родни милионери са фенове на Рачков и често го викат за забава по време на лични тържества. Именно частните партита са голямата стихия на комика, тъй като е пълен с лафове, които използва и забавлява богаташите.

Сменя няколко визии по време на ангажимента си. Най-любим и търсен е Жоро Бекъма – екранният му образ от „Пълна лудница“, който го изстреля право към върха преди години.

Предвид железния договор с фамилията Халваджиян, едва ли цялата сума от частни партита отива в личната банкова сметка на Рачков. Най-вероятно известната арменска фамилия прибира част от заработените извън студиото пари на Рачков, който дължи голямата си слава именно на тях.

Оказва се, че има доста хора в България, които са готови да платят високата сума за участието на Рачков в техния празник. На въпросните тържества обикновено е ангажирана и по една фолк певица или пък естрадна легенда, която забавлява гостите по време на кратките почивки на актьора.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини