Отидете към основна версия

3 175 5

Алисия заряза Бирмата

  • алисия-
  • бирмата-
  • раздяла-
  • двойка-
  • връзка

Певицата и Георги Станоев - Бирмата не са двойка от почти месец

Певицата и милионерският син по прякор Бирмата не са двойка от вече близо месец. След бурен любовен романс, през който на няколко пъти се караха и събира, Алисия и Георги Станоев решиха да прекратят окончателно взаимоотношенията си.

Алисия е тази, която е сложила край на връзката им. Изпълнителката и бивша на Валери Божинов напира от край време да е булка, но милионерският наследник категорично отказва да сключи брак.

Алисия иска да се задоми повече от всичко и често споделя, че ѝ е време да се омъжи. След като разбира, че мъжът до нея не споделя вижданията ѝ, изпълнителката зарязва милионерския наследник, пише в. "България днес".

За последно двамата прекараха коледните празници заедно в Пампорово, като Алисия отново повдига темата за сватба. Щом вижда, че Георги Станоев не е готов да направи важната крачка, изпълнителката в прав текст му заявява, че с връзката им е свършено.

След това любовно разочарование, Алисия отново е в търсене на голямата си любов. "Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да създам семейство и да имам деца. Голяма част от приятелките ми вече са омъжени и аз също се замислям да направя подобна крачка", признава Алисия.

Певицата имаше три сериозни връзки, които се прочуха в публичното пространство, но нито веднъж тя не успя да сбъдне мечтата си и да вдигне сватба. Пред приятелки тя споделя, че все си избира неправилни мъже и дори се притеснява, че може да остане стара мома. Най-разстроена от раздялата между певицата и Бирмата е майката на милионерския наследник - Лидия Станоева-Скалата.

Бизнесдамата обожава Алисия и я виждаше като идеалната снаха. Скалата неколкократно кара сина си да предложи брак на певицата, но Бирмата категорично отказва да се задоми. Двете дами бяха доста близки и често излизаха по женски. След края на любовния романс между Бирмата и Алисия певицата спря да излиза с майката на Георги. Певицата реши да се съсредоточи върху кариерата си, както и в отглеждането на сина си Валери-младши.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини