Отидете към основна версия

5 198 11

Сашо Диков започва работа в "Шоуто на Слави"

  • сашо диков-
  • слави трифонов-
  • шоуто на слави-
  • стажант-
  • репортер

Сашо Диков влиза в "Шоуто на Слави" със собствена рубрика

Хапливият журналист Сашо Диков започва работа в „Шоуто на Слави”. Вчера Стажанта отново бе в парламента след като няколко седмици отсъства от екран, пише "Флагман".

Последното работно място на Сашо Диков беше телевизия BiT, където даваше екранно време на банкера-беглец Цветан Василев, известен като българският Мадоф.

Телевизия BiT бе продадена в началото на февруари, а на 9 февруари, с встъпването на новото управление, всички предавания без новините бяха спрени. Тогава Сашо Диков напуснa BiT огорчен, че изявите му ще спрат. По време на неговото пребиваване в телевизията той стана известен с това, че единствен даваше ефир на избягалия в Сърбия банкер Цветан Василев, който все още се крие в Белград.

С целенасочените си интервюта и атаки в защита на обявения за враг на фалиралата КТБ Диков и колежката му Люба Кулезич си спечелиха прозвището "храненици на Цветан Василев".

Журналистът даде старт на завръщането си като започна да "атакува" депутатите в парламента още от рано сутринта. Те пък в отговор го питаха къде работи.

Диков заяви, че ще има своя рубрика в „Шоуто на Слави”.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини