Отидете към основна версия

5 876 6

Жената на Фики му изтри фенките

  • фики стораро-
  • гюлджан-
  • тони стораро-
  • фолк-
  • сватба

Гюлджан намира за трудно да се справи с ревността

Съпругата на фолкпевецът Фики - Гюлджан, спря Инстагрма на именития си мъж заради ревност. Тя вдигнала скандал на Фики, понеже певецът все още не бил изкоренил напълно ергенските си навици.

Преди брюнетката да се появи в живота му, да стане негова съпруга и да му роди дете, Фики непрекъснато харесваше снимките на своите колежки в Инстаграм, както и на други привлекателни девойки, пишe HotArena.

Тези негови действия силно дразнили Гюлджан, тъй като изпълнителят на "Бум" продължил и след като се оженили. Щом си отварял приложението за изображения, началната му страница мигновено се запълвала с кадри на полуголи и надарени жени.

Това вбесявало половинката му и тя го предупреждавала, че това трябва да престане. Особено се изнервяла, когато той харесвал снимки на бившите си, сред които била и Преслава.

В момента Фики има над 180 000 последователи, но той самият не следва никого в Инстаграм. Изтрил е всички, които е следвал до сега. Очевидно младият татко е послушал съпругата си и вместо да ѝ създава излишни тревоги, които после да се стоварят под формата на излишни нерви върху неговата глава, той предпочел да угоди на жена си, но пък в семейството му да цари мир и хармония.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини