Отидете към основна версия

40 649 27

Мария Игнатова смени Рачков с негов колега

  • мария игнатова-
  • димиттър рачков-
  • врзъка-
  • развод-
  • раздяла

Игнатова излиза с по-млад от нея мъж, играл редом до Меси

Телевизионната звезда Мария Игнатова замени Димитър Рачков с по-млад негов колега, който обаче е ритал с Меси в "Барселона", съобщава "Телеграф".

Говори се, че блондинката в момента излиза с Кристиян Милатинов – един от двамата българи играли за представителния юношески отбор на Барса. Сега той е познат на зрителите от най-новия сериал "Полицаите от края на града".

Новоизлюпената двойка не се крие и екип на изданието ги хванал в крачка да интимничат на обществено място. Двамата били забелязани да купонясват в столичен клуб до ранни зори.

От известно време се носят слухове, че Мария и Рачков отново са се събрали след няколкомесечна раздяла, но това не отговаря на истината. По всичко личи, че блондинката е щастлива в обятията на новия си любим, който е по-млад от нея и не смята да се връща назад към старата си изгора.

Според запознати напрежението между двамата бивши в момента е по-голямо, защото новият на Мария също работи под продуцентската опека на Маги и Джуди Халаваджиян. Игнатова също се снима в поредицата, но няма общи сцени с Рачков.

Кристиян Милатинов е единствения българин, който достига до юношеския отбор на Барселона и е имал възможност да рита заедно с Меси и Пике. След това работи като модел, придобива опит от различни актьорски школи в Испания, Ел Ей и Мексико.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини