Отидете към основна версия

10 551 20

Малката Верджиния, която се залюби с 59-годишен, вече има дете от него (СНИМКИ)

  • вирджиния джебилян-
  • любовници-
  • връзка-
  • николай костов-
  • бизнесмен

Помните ли Верджиния Джебилян и бизнесмена Николай Костов? Въпреки възмущението, което предизвикаха двамата с връзката си, те не само са продължили да бъдат заедно, но и днес имат нов член на семейството си.

Неотдавна Верджиния и Николай втрещиха всички с връзката си заради голямата разлика в годините помежду си. Когато Джебилян заживява с бизнесмена, е само на 14 години, а той - на 59.

Независимо от това, че тя е все още малолетна по това време, те не се притесняваха да се показват на обществени места заедно, а снимките, които не спираха да публикуват в социалните мрежи, на които се прегръщат и целуват, предизвикваха всеобщо възмущение.

Връзката между двамата явно е станала още по-силна, защото двамата вече имат и момиченце, чиито снимки те публикуват във Фейсбук. Бебето е на 6 месеца и за него се грижат и двамата. На една от снимките в мрежата младата майка позира с цигара до бебето си.

Верджиния Джебилян се представя вече навсякъде като Костова и дори е създала обща страница на нея и любимия си във Фейсбук.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини