Отидете към основна версия

28 055 52

Слави Трифонов се пенсионира

  • слави трифонов-
  • пенсия-
  • пенсионира-
  • дългия-
  • водещ

Водещият вече се е изморил от познатата си роля на малкия екран

Слави Трифонов, който вече чукна 52 години, смята да слиза от екран в края на лятото и не е сигурно дали ще се върне през есента. Дългият е взел решение да отвори нова страница в живота си и занапред няма да се появява като водещ, а ще е само продуцент на собственото си предаване, пише в. „Уикенд“.

Преди седмица Трифонов, който наскоро обяви кастинг за политици, за първи път призна в собственото си шоу по Би Ти Ви, че му стигат 18 години в ефир. Така той потвърди слуховете, че след като изтече договора му с телевизията, възнамерява или да спре предаването си, или да бъде само негов продуцент.

Един от обсъжданите с екипа му варианти бил предаването да се запази, но да се казва само „Шоуто”. Без Слави, то ще бъде водено от Иво Сиромахов, който в момента е дясната ръка на водещия. От Би Ти Ви не се възпротивили на идеята, но настоявали бюджета да бъде чувствително намален – нещо, с което Трифонов едва ли ще се съгласи.

Съществувал вариант и предаването да се излъчва веднъж седмично с увеличено времетраене – 2 часа, като акцент там да са актьорските превъплъщения на безспорните таланти Краси Радков, Тодор Башиянов и Мариан Бачев.

През последната година Дългия на няколко пъти намекваше за евентуалния край на „Шоуто на Слави”. Според негови близки, Трифонов признал, че иска да се отдръпне, преди да е станал досаден на публиката и дотук бил доволен от това, което е постигнал.

Отделно Слави изрази сериозни намерения да влезе в политиката още наесен. Той усилено работи по създаването на проекта си. Става дума за политическо движение, а не за партия, в която да участват интелигентни и работещи в различни сфери от живота българи.

Шоуменът вече бил намерил финансиране. Трифонов бил убеден, че е дошло време да се впусне в политиката и смятал, че без проблем ще се превърне в основен играч на този терен.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини