Отидете към основна версия

11 865 10

Това ще ви отвори очите: Мъдрости от един мъж, който живее с две жени

  • живот-
  • жени-
  • две жини-
  • подробности-
  • женско ежедневие-
  • мъдрост-
  • музикант-
  • крейг шейпс-
  • под един покрив

Музикантът Крейг Шейпс споделя подробности за това какъв е животът му сега

Да заживееш заедно с партньора си е голяма стъпка за отношенията между двама души, решили да издигнат връзката си на друго ниво. Вече няма как да скриеш недостатъците си и да си затваряш очите за досадните навици на половинката си и това наистина е тест, който показва дали връзката ви ще издържи дълго време.

Музикантът Крейг Шейпс обаче, е направил тази решаваща и много отговорна стъпка по един доста необичаен начин, който би стреснал мнозина. Той се преместил да живее при цели две жени. За изненада на много мъже, новата ситуация много му допаднала, пише британският вестник Mirror.

Крейг заживял заедно с приятелката си Били и нейната най-добра приятелка Сара в Кент, Великобритания, преди година. За месеците, които прекарал под един покрив с двете жени, той научил няколко сериозни урока за това какво е да съжителстваш с жена.

В своя профил в Twitter той щедро споделя придобитите знания, за да информира мъжете, които не подозират много неща за женското ежедневие.

Публикациите на музиканта са изключително забавни, а от тях струи неподозирана мъдрост.

Вижте някои от съветите и уроците, които той споделя:

„Миналата година се преместих да живея с приятелката си и най-добрата ѝ приятелка. И двете са момичета. Някои от глупостите, които видях, наистина ми отвориха очите, приятел“, разказва той в социалната мрежа.

1. "Показват си една на друга ВСИЧКИ съобщения, които получават от всекиго. Никой не е в безопасност. На момичетата не им трябват скрийншотове, приятел, те имат фотографска скрийншот памет.

2. Противно на популярното вярване, момичетата наистина акат. И не ги е страх да говорят за това. „Трябва да се изакам“ е вероятно най-използваната фраза в тази къща.

3. Щипки за коса. О мили боже, щипките за коса. Стъпвам на тях, сядам на тях, събуждам се с тях, закачени на кожата ми, приятел, мога да си взимам ши*ана вана в тези, които намирам, всяка седмица.“

4. Процесът на приготвяне за излизане вечер не е само „миене, обличане, излизане“. Не. Има срещи, дефилета, безкрайни комплименти и понякога работа за двама мъже, защото някои дрехи имат ципове на гърба, които е буквално невъзможно едно момиче да ги достигне.

5. Свещи. Имаме ТОЛКОВА МНОГО свещи. Свещи, които миришат на наистина странни неща като „ревен и яйчен крем“. Дори не знам как в действителност мирише на ревен и яйчен крем.

6. "Кардашиян". "Ибиса Уикенд". РуПол. "Бивш на плажа". "Любовен остров". "Джорди Шор" (риалити програми). Човек, знам всичко за всички тези хора, които никога не съм срещал. Има толкова много епизоди на всички тях. И най-лошото е, че наистина поддадох и си паднах по "Любовен остров".

7. Ако веждите ми не са извити, буквално не ми говорят докато някое от момичетата не ги оскубе. Откачено е. Момичетата обичат да скубят веждите на другите. Нямам идея защо.

8. Момичетата говорят безкрайно за диети и „бикини тяло“, но повярвай ми като ти казвам, че „ден за глезотии“ е всеки път, когато се чувстват тъжни за нещо. Лош ден? Чаша вино. Понеделник? Шоколад. Гаджето ти казва, че не можете да си вземете куче? Пица.

9. Знам, че изразът гласи „момичетата разбират всичко“, но ако е вярно, то е само, защото момичетата са на друго ниво в преследването в Instagram. Сериозно, споменавам само първо име и след 5 минути в Instagram те знаят името на кучето на човека, номера на обувките му и номера на осигуровката му.

10. Халати. Ако нямаш халат, изпускаш, приятел. В някои дни, когато сме с махмурлук, буквално си седим по халат цял ден. Момичетата отиват до супера по халати и на никого не му пука.

11. Понякога седя на дивана и просто ги наблюдавам тези двете, понякога те просто поглеждат и започват да танцуват или нещо такова. Наистина нямам идея какво става, дори няма нужда да има музика.“

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини