Last news in Fakti

6 Април, 2018 10:28 11 819 10

Това ще ви отвори очите: Мъдрости от един мъж, който живее с две жени

  • живот-
  • жени-
  • две жини-
  • подробности-
  • женско ежедневие-
  • мъдрост-
  • музикант-
  • крейг шейпс-
  • под един покрив

Музикантът Крейг Шейпс споделя подробности за това какъв е животът му сега

Това ще ви отвори очите: Мъдрости от един мъж, който живее с две жени - 1

Да заживееш заедно с партньора си е голяма стъпка за отношенията между двама души, решили да издигнат връзката си на друго ниво. Вече няма как да скриеш недостатъците си и да си затваряш очите за досадните навици на половинката си и това наистина е тест, който показва дали връзката ви ще издържи дълго време.

Музикантът Крейг Шейпс обаче, е направил тази решаваща и много отговорна стъпка по един доста необичаен начин, който би стреснал мнозина. Той се преместил да живее при цели две жени. За изненада на много мъже, новата ситуация много му допаднала, пише британският вестник Mirror.

Крейг заживял заедно с приятелката си Били и нейната най-добра приятелка Сара в Кент, Великобритания, преди година. За месеците, които прекарал под един покрив с двете жени, той научил няколко сериозни урока за това какво е да съжителстваш с жена.

В своя профил в Twitter той щедро споделя придобитите знания, за да информира мъжете, които не подозират много неща за женското ежедневие.

Публикациите на музиканта са изключително забавни, а от тях струи неподозирана мъдрост.

Вижте някои от съветите и уроците, които той споделя:

„Миналата година се преместих да живея с приятелката си и най-добрата ѝ приятелка. И двете са момичета. Някои от глупостите, които видях, наистина ми отвориха очите, приятел“, разказва той в социалната мрежа.

1. "Показват си една на друга ВСИЧКИ съобщения, които получават от всекиго. Никой не е в безопасност. На момичетата не им трябват скрийншотове, приятел, те имат фотографска скрийншот памет.

2. Противно на популярното вярване, момичетата наистина акат. И не ги е страх да говорят за това. „Трябва да се изакам“ е вероятно най-използваната фраза в тази къща.

3. Щипки за коса. О мили боже, щипките за коса. Стъпвам на тях, сядам на тях, събуждам се с тях, закачени на кожата ми, приятел, мога да си взимам ши*ана вана в тези, които намирам, всяка седмица.“

4. Процесът на приготвяне за излизане вечер не е само „миене, обличане, излизане“. Не. Има срещи, дефилета, безкрайни комплименти и понякога работа за двама мъже, защото някои дрехи имат ципове на гърба, които е буквално невъзможно едно момиче да ги достигне.

5. Свещи. Имаме ТОЛКОВА МНОГО свещи. Свещи, които миришат на наистина странни неща като „ревен и яйчен крем“. Дори не знам как в действителност мирише на ревен и яйчен крем.

6. "Кардашиян". "Ибиса Уикенд". РуПол. "Бивш на плажа". "Любовен остров". "Джорди Шор" (риалити програми). Човек, знам всичко за всички тези хора, които никога не съм срещал. Има толкова много епизоди на всички тях. И най-лошото е, че наистина поддадох и си паднах по "Любовен остров".

7. Ако веждите ми не са извити, буквално не ми говорят докато някое от момичетата не ги оскубе. Откачено е. Момичетата обичат да скубят веждите на другите. Нямам идея защо.

8. Момичетата говорят безкрайно за диети и „бикини тяло“, но повярвай ми като ти казвам, че „ден за глезотии“ е всеки път, когато се чувстват тъжни за нещо. Лош ден? Чаша вино. Понеделник? Шоколад. Гаджето ти казва, че не можете да си вземете куче? Пица.

9. Знам, че изразът гласи „момичетата разбират всичко“, но ако е вярно, то е само, защото момичетата са на друго ниво в преследването в Instagram. Сериозно, споменавам само първо име и след 5 минути в Instagram те знаят името на кучето на човека, номера на обувките му и номера на осигуровката му.

10. Халати. Ако нямаш халат, изпускаш, приятел. В някои дни, когато сме с махмурлук, буквално си седим по халат цял ден. Момичетата отиват до супера по халати и на никого не му пука.

11. Понякога седя на дивана и просто ги наблюдавам тези двете, понякога те просто поглеждат и започват да танцуват или нещо такова. Наистина нямам идея какво става, дори няма нужда да има музика.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 smeh

    35 8 Отговор
    К'ви момичета, тая от дясно е трофея на ловния сезон за бизони. По-лошо от това да си с грозна жена и да търпиш прищевките й, е да живееш с 2 такива. Ама то на Острова нямат особено голям избор. И за капак не се славят с вярност. Ама нормално, така е устроена психиката на грозната жена, както и на комплексирания мъж...склонност към изнервери с цел себедоказване, поради несигурност/ниско самочувствие.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Stefko88

    19 8 Отговор

    До коментар #1 от "smeh":

    С такъв нерез като къдравата..... Пази Боже. Гнуска, китуза , тюлен, прасе ааааа пфу!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    20 3 Отговор
    Тоя си ги праска и двете крокита.
  • 5 Така си е

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "ПРЕДНИТЕ":

    ТОЧЕН И ОБЕКТИВЕН +
  • 6 С.В.

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "smeh":

    Все повече българските мъже,особено някои от тях с огромно самочувствие и
    да се чудиш
    незнайно защо, опростяха тотално. Някъде да се говори за външния вид на момичетата,няма дори намек за това от човека. Той просто много добре и приятно представя живота на момичета по принцип. И ако коментиращите тук простотии от мъжки пол имаха поне една мозъчна гънка,щяха много внимателно да прочетат написаното,защото в бъдеще и на тях ще им се нало жи да живеят със съоруга,която е била също такова момиче.А за крас отата- ако тези глупаци изпратят собствени снимки към коментарите,може и да се стряскане насън като ги видим. А да не говорим че точно такива с претенции обикновено имат приятелки или съпруги с които ги е срам да се покажат. Тук избиват комплекси защото никой не вижда муцуните им нито техните нито на жените до тях. Комплексари горките.
  • 7 СелскиоБег

    4 0 Отговор
    Щом толку му аресва на завалията да ме докарат и оня носорог тащата.
  • 8 ЕВРИКААААА

    2 0 Отговор
    На мен ми харесват , лелееее супр работа. Само да не ма карат да ги издържам, че сам едвам връзвам двата края. А друго нещо е трима да работим в едно семейство, останалото са глупостими простотии. И без това жените са два пъти повече от мъжете, и шанс за всичките жени е равно на 0 . ПОЧВАМ ДА МИСЛЯ ПО ВЪПРОСА.
  • 9 факт

    2 0 Отговор
    хванахте за пример най-долнопробната нация -
    англосаксонците
    те са долнопробни
  • 10 патриотъ

    2 0 Отговор
    Какво можеш да очакваш от извратен и изпедерасен народ като англичаните/исках да кажа нация,ама се сетих,че не са нация,а народ/!
    Те и нас вкарват в деветте кръга на Ада и ако не се усетим,ще станем същите боклуци!