Отидете към основна версия

10 Април, 2018 15:53, обновена 10 Април, 2018 15:53 2 955 9

Съдят холивудска звезда, прелъстила американец на 16

  • холивуд-
  • сексуално насилие-
  • изнасилване-
  • насилие-
  • педофил

Американски гражданин съди актрисата Джейми Лунър, която според него го е съблазнила и се възползвала от него през 1998 г., когато е бил на 16 години, предаде TMZ.

Антъни Оливър поиска 250 милиона долара от жената като морална компенсация. Според мъжа той бил на парти в дома на актрисата, която по това време била на 26 години. Тийнейджърът останал сам с актрисата и един гримьор, като тримата пиели в продължение на няколко часа. След това, по негови думи, Джейми Лунър му дала метамфетамини.

Антъни твърди, че актрисата започнала да му прави орална любов, а след това към тях се присъединил и гримьорът. Жертвата добави, че брат му е станал случаен свидетел на инцидента. Антъни смята, че инцидентът е отслабил психиката му, защото тогава все още не бил сигурен дали си пада по жени или мъже. По думите му случката го направила алкохолик.

Адвокатът на Лунър нарече обвиненията безпочвени и предположи, че това е опит за изнудване. Той добави, че Антъни Оливър непрекъснато съдил някого - през последните осем години мъжът е започнал 27 различни дела.

46-годишната актриса Джейми Лунър е известна с ролите си в телевизионния сериал "Свръхестествено", "Савана", "CSI: От местопрестъплението", "Всички мои деца", "Истинска кръв", "Двама мъже и половина" и др.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини