Отидете към основна версия

46 379 40

Ученик разказа как бил изнасилен от 53-годишната си учителка (СНИМКИ)

  • учителка-
  • сексуална връзка-
  • дело-
  • осъдена-
  • манчестър-
  • ученик-
  • 15-годишен

Тя обича да мисли за себе си като за уличница, разказа момчето в съдебната зала

Тийнейджър, за който се твърди, че е имал тайна сексуална връзка с учителката си, заяви пред съда, че жената "обичала да мисли за себе си като за уличница".

Миналата седмица приключи делото срещу 53-годишната Дебора Лау, която бе обвинена в сексуални отношения с момчето, което по онова време било 15-годишно.

Двамата правили секс в продължение на 2 години, включително и в дома на подсъдимата. Интимните отношения между Дебора Лоу и младежът продължили от 2014 до 2016 г., но за тях станало ясно чак през 2017 г., когато преподавателката била арестувана, пише DailyStar.

Младежът описва връзката си с възрастната учителка, като "фантазия, която всяко момче има по време на ученическите си години".

По време на разпита на момчето, полицията го попита дали случайно не е бил изнасилен, той отговори, че поради своята млада възраст не могъл да устои сексуално на учителката.

Според него всичко започнало с флирт, след който той и учителката си разменили телефонните номера. Тогава двамата правили секс по телефона, но страстта се разпалила до такава степен, че тя го поканила в дома си.

"Тя ме посрещна с разкопчана блуза и от деколтето й можеха да се видят голите ѝ гърди. Отидохме в спалнята ѝ и се целунахме, а след това тя започна да прави секс с мен", споделя младежът.

Тогава Лоу поискала от момчето да я хване за косата, като тази грубост изглежда силно я възбудила и тя се хвърлила върху него, започвайки страстен секс. Учителката одрала с нокти гърба на момчето, като следите от кръв останали дори по леглото.

Тя обича да мисли за себе си като за уличница. Харесваше ѝ да я наричам мръсница, курва и уличница, особено в спалнята, докато правим секс", , разказа момчето в съдебната зала.

На следващия ден 15-годишният ученик се почувствал неудобно и депресиран, но Лоу отново започнала да флиртува и след това многократно провокирала тийнейджъра да правят секс.

"Тогава бях на 15 години и бях много развълнуван и емоционален. Да правиш секс с учител е мечта за всеки", добавя той.

Дебора Лоу бе осъдена за две престъпления: за съблазняване на непълнолетен и за злоупотреба с доверие. Процесът по случая на изнасиления от 53-годишна учителка тийнейджър все още продължава, докато Лоу е в затвора.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини