Отидете към основна версия

5 880 2

Чарлийз Терон шокира с визия

  • терон-
  • килограми-
  • роля

Причина за това е новата роля на актрисата

Чарлийз Терон изненада феновете си с доста необичайно за нея телосложение и визия. 42-годишната актриса винаги е държала на безупречния си външен вид. И това продължава, докато не получава предложение за ролята на майка на три деца във филма "Tully", пише Лайфстайл бг.

Изнемощяла и с наднормено тегло, героинята Марло показва неприятната истина за майчинството и жертвите, които изисква. Показва и огромния си корем. Трудно е да повярваме, че това е онази бляскава Чарлийз. Но за нея това е просто поредното професионално предизвикателство.

Терон споделя, че й е било доста трудно да надебелее достатъчно, за да влезе в образ. Качила е около 23 килограма. Децата й са останали доста изненадани от тази промяна и дори си помислили, че е бременна, каквато всъщност е нейната героиня в началото.

А самата тя е изпаднала в депресия заради отражението си в огледалото. За да влезе в кожата на Марло, актрисата е яла в продължение на месеци всякакви вредни храни, често и посред нощ. Толкова много, колкото не е изконсумирала през целия си живот. Дори си е навивала аларма, за да се буди и да яде хамбургери например, цитират я от Daily Mail.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини