Отидете към основна версия

7 420 10

Мегз обляна в сълзи! Пред Венета стана ясно, че...

  • мегз-
  • миглена каканашева-
  • дизайнер-
  • венета райкова-
  • папараци

Дизайнерката Мегз се срина по време на интервю с Венета Райкова

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз ще бъде гост на Венета Райкова тази неделя в "Папараци". От bTV обявиха информацията в официалния сайт на телевизията.

Странното е, че промото на интервюто е придружено от необичайно къс видео откъс, пише hotarena.net.

От достоверни източници от самата телевизия излезе информация, че причината за това е, че Каканашева буквално се е сринала пред очите на Венета. Непоколебимата водеща натиснала сериозно Мегз по темата за мъжа, който стои зад бизнеса ѝ и красавицата избухнала в сълзи.

В тези среди се говори, че имало изрична забрана да се показват кадри преди излъчването на предаването в неделя, защото Мегз и преди е искала спирането на интервюта и прави огромни драми, когато се обсъжда информация и хора, които трябва да останат в тайна.

Самата Мегз преди броени дни сподели разстроена в свое стори в Инстаграм, че е била гост в едно предаване и много се е изложила. Красавицата беше притеснена и сподели на феновете си, че: “страхувам се да не спрете да ме харесвате и да не се откажете от мен като го гледате”.

В светските среди също веднага започна да се шушука, че този път Венета не е оставила Мегз да се изплъзне с многозначен и хитър отговор както при миналото ѝ гостуване и най-накрая е извадила наяве истината за мъжа в живота ѝ.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини