Отидете към основна версия

48 200 29

Скандалните признания на 10 стриптизьорки (СНИМКИ 18+)

  • стриптизьорки-
  • признания-
  • стриптийз-
  • секс

Снимки от "зад кулисите" на стриптийз клубовете

Снимка: Shutterstock

Еротичните танцьорки често са заклеймявани заради работата си. Мнозина имат предубеждения към професията им и смятат за зловеща тази индустрия.

Whisper, приложение, което дава възможност на хора да споделят дискретно своите мисли със света, помоли 10 стриптизьорки да споделят откровено за професията си, ето техните признания:

1. "Работя като стриптизьорка, снощи се напих и се прибрах вкъщи с клиент. Събудих се тази сутрин с пиърсинг на зърната на гърдите си. Забавно си изкарвам."

2. "Не позволявам на гаджето си да ходи на стриптийз клубове, въпреки че съм стриптизьорка. Голяма съм лицемерка."

3. "Въпреки, че работя като стриптизьорка и аз съм имала само един сексуален партньор в живота си досега ... така че не всички еротични танцьорки са еднакви. Това е просто работа."

4. "Най-досадното на това да работиш като стриптизьорка е това, че не искам никой да знае, а всички ме питат откъде изкарвам всичките си пари."

5. "Когато казвам на мъжете, че съм стриптизьорка, те автоматично приемат, че ще им танцувам и правя секс с тях безплатно. Е, не!"

6. "Чувствам се по-уважавана и получавам по-добро отношение на работното си място като стриптизьорка, отколкото някога, когато работех обикновена работа при минимална работна заплата."

7. "Новото ми гадже не одобрява това, че работя като еротична танцьорка, но аз не искам да спра. Не знам какво да правя."

8. "Аз съм стриптизьорка и обичам работата си! Наречете ме "разбивачка на семейства" или "кучка", но аз изкарвам повече пари за една седмица, отколкото повечето от вас за шест месеца."

9. "Единственият ми проблем в работата ми като стриптизьорка, която аз много обичам, е, че не мога да говоря с моя приятел за работата ми, защото той мисли, че съм барманка в ресторант."

10. "Страхувам се, че мъжът, с когото се срещам, не иска да направи следващата стъпка във връзката ни, заради това, че съм стриптизьорка ... и той не ме приема на сериозно."

Това не е първият път, когато стриптизьорки споделят своя опит. Миналата година една майка каза, че работата й като проститутка я прави по-добър родител, пише dailystar.co.uk. А стриптизьорка в Лас Вегас разкрива всичко за плюсовете и минусите на работата си.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини