8 Юни, 2018 00:30 47 951 29

Скандалните признания на 10 стриптизьорки (СНИМКИ 18+)

  • стриптизьорки-
  • признания-
  • стриптийз-
  • секс

Снимки от "зад кулисите" на стриптийз клубовете

Скандалните признания на 10 стриптизьорки (СНИМКИ 18+) - 1
Снимка: Shutterstock

Еротичните танцьорки често са заклеймявани заради работата си. Мнозина имат предубеждения към професията им и смятат за зловеща тази индустрия.

Whisper, приложение, което дава възможност на хора да споделят дискретно своите мисли със света, помоли 10 стриптизьорки да споделят откровено за професията си, ето техните признания:

1. "Работя като стриптизьорка, снощи се напих и се прибрах вкъщи с клиент. Събудих се тази сутрин с пиърсинг на зърната на гърдите си. Забавно си изкарвам."

2. "Не позволявам на гаджето си да ходи на стриптийз клубове, въпреки че съм стриптизьорка. Голяма съм лицемерка."

Скандалните признания на 10 стриптизьорки (СНИМКИ 18+)

3. "Въпреки, че работя като стриптизьорка и аз съм имала само един сексуален партньор в живота си досега ... така че не всички еротични танцьорки са еднакви. Това е просто работа."

4. "Най-досадното на това да работиш като стриптизьорка е това, че не искам никой да знае, а всички ме питат откъде изкарвам всичките си пари."

Скандалните признания на 10 стриптизьорки (СНИМКИ 18+)

5. "Когато казвам на мъжете, че съм стриптизьорка, те автоматично приемат, че ще им танцувам и правя секс с тях безплатно. Е, не!"

6. "Чувствам се по-уважавана и получавам по-добро отношение на работното си място като стриптизьорка, отколкото някога, когато работех обикновена работа при минимална работна заплата."

7. "Новото ми гадже не одобрява това, че работя като еротична танцьорка, но аз не искам да спра. Не знам какво да правя."

8. "Аз съм стриптизьорка и обичам работата си! Наречете ме "разбивачка на семейства" или "кучка", но аз изкарвам повече пари за една седмица, отколкото повечето от вас за шест месеца."

Скандалните признания на 10 стриптизьорки (СНИМКИ 18+)

9. "Единственият ми проблем в работата ми като стриптизьорка, която аз много обичам, е, че не мога да говоря с моя приятел за работата ми, защото той мисли, че съм барманка в ресторант."

Скандалните признания на 10 стриптизьорки (СНИМКИ 18+)

10. "Страхувам се, че мъжът, с когото се срещам, не иска да направи следващата стъпка във връзката ни, заради това, че съм стриптизьорка ... и той не ме приема на сериозно."

Това не е първият път, когато стриптизьорки споделят своя опит. Миналата година една майка каза, че работата й като проститутка я прави по-добър родител, пише dailystar.co.uk. А стриптизьорка в Лас Вегас разкрива всичко за плюсовете и минусите на работата си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румбата

    97 9 Отговор
    Венелинке темите свързани със секс май са ти любими

    Коментиран от #4, #10

  • 2 Знайко

    104 5 Отговор
    Вени, тези " Скандални признания" , всички ти си ги писала ! Да беше малко променила стилът ! Защо 10 , не може ли 9 или 11 ? Много клишета и скука има в "творбата" ти !
    Вземи си отпуска и помисли за друго амплоа !
  • 3 Dushko

    62 4 Отговор
    Ех, Вени, Вени нямаш вина ! И ти си жена ! Иначе тази професия е малко по -приемлива от най - древната !

    Коментиран от #21

  • 4 гощо

    29 9 Отговор

    До коментар #1 от "Румбата":

    Тази тема не е за секс бре!?! За танци говорят.Аахахахахах....
  • 5 Къртев 🐓

    38 2 Отговор
    Това е то, всичко е лъжа. Хванеш си сериозна мацка тя се окаже стриптизьрка и ти казва, че е ватман на две смени през 3 дни. Но любовта е сляпа.

    Коментиран от #14

  • 6 незнайко

    36 9 Отговор
    Конкретно, стриптизьорка и проститутка са две различни професии ! Възможно е да се съвместяват и двете, но не е задължително.
    Който си го може, изкарва много добри пари. Да са живи и здрави всички красиви, без силикон момичета и девойки.

    Коментиран от #15

  • 7 Валери

    24 7 Отговор
    Американски "ценности", какво да ги правиш...

    Коментиран от #20

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бъбрек

    16 6 Отговор
    Работа като всяка друга, прави се за пари. Но в по-деликатната част на човешкото общуване - обслужва човешкия нагон в неговите най-различни разновидности - затова и проституцията е най-ревната професия, а еротичните танци или стриптийзът винаги ще имат своето бъдеще.

    Коментиран от #11, #16

  • 10 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Румбата":

    уцели я право в сърцето хахах!
  • 11 Грую

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бъбрек":

    Не бъдеще - настояще и как така пък без пари? Без пари не може!
  • 12 Гост

    24 2 Отговор
    Тия от снимките всичките изглеждат много долнопробно дейба.
  • 13 шгиог

    10 0 Отговор
    Предлагам да пуснете статия от затвора по темата за справедливостта.
  • 14 Мустафа

    18 1 Отговор

    До коментар #5 от "Къртев 🐓":

    Любовта е сляпа, ама комшиите гледат!
  • 15 Занйко

    27 3 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    Хехе, много си заблуден, изкарвали добри пари? Кой? Те или техните сводници? Или шефовете над сводниците? Или най-голямото шефче? Това е проблемът на този бизнес, и изобщо не е до можене и дори не до красота, а до зарибяване на прост маТРЯл и превръщането му в сексуални робини! А приказките за добри пари са само реклама да се привличат повече заблудени момиченца! Стига да влязат в системата, излизане има само от свръхдоза в някоя канавка или долнопробен кенеф!!! За да бъдат държани в подчинение, момичетата постоянно са надрусвани. Това има и друг плюс - ако случайно тръгнат да бягат или да топят, кой е луд да повярва на една дрогирана... хайде не пр---итутка, дори и дама за развлечение да е! Важи както за прос-----ките, така и за стриптизьорките. Това, че някои си имали приятели, също са пълни измислици. Не сте ли гледали поне филми как се наказва от сводниците опитът да си имаш приятел??? А опитите за легализиране на този бизнес са пълен провал! Все едно мутрите да си изкарат бизнеса на светло. Та най-древната професия винаги е била под контрола на най-силовия и сенчест бизнес! Така е било винаги и ще бъде!

    Коментиран от #22

  • 16 Далак

    14 2 Отговор

    До коментар #9 от "Бъбрек":

    Хехехе, разделяш проституцията от стриптизьорките, голем смех... Сега некой чете това на батя ти Митьо Очите, а той се смее ли, смее!!! По-добре питай него как стоят нещата по Южното Черноморие, а оттам можеш да ги екстраполираш и за целия свят, а недей да пишеш неподготвен по форумите! Не изключвам и да си някой трол де:)
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Енцо

    5 2 Отговор
    Но.6 Е за друго като не става освен за ку..а за какво друго да в уважават.

    Коментиран от #19

  • 19 ЦСКА умре

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "Енцо":

    Те нали са "футболен" сайт, та какви глупости (освен за Продалдо и обвинението, че е изнасилил Американка) пишат. Продалдо наистина е изнасилил Американката. Продалдо в затвора за 20-30 години!
  • 20 Rambaldievskievichus

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Валери":

    Американски, американски, ама руските "ценности" от тоя вид бая, бая ги изпреварват.
  • 21 Ебачев

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Dushko":

    Стриптизьорка = на проститутка , това си е едно и също . В бара се кълчоти за да я вземеш за в кревата срещу определена сума .
  • 22 Ебачев

    4 3 Отговор

    До коментар #15 от "Занйко":

    Пич ти сигурно никога не си ходил в стриптийз клуб , а само си гледал по телевизията филмчета . Аз съм возил много години проститутки от клубовете в София и никога не е имало издевателства над момичета . Тук не се говори за тези които са по пътя .

    Коментиран от #27

  • 23 Ходил съм знам какво е

    2 5 Отговор
    Аз съм ходил на стриптиз клуб имаше една стриптизьорка искаше 20 кинта да ми духа. Аз и казах искам те чисто гола тя вика плащай на песен по 20 лв и като стигна 100 лв тя вече ще е чисто гола ама да уе. Значи аз да я съблека гола и всички други които не са си платили да я гледат чисто гола безплатно. Е това не е честно. Искам да я съблека гола насаме така ще е по честно. И да имам правото да я опипвам.
  • 24 ГруЮ

    8 4 Отговор
    “Наречете ме .... "кучка", но аз изкарвам повече пари за една седмица, отколкото повечето от вас за шест месеца”....А с тези пари дали ще може да плати униженото си достойнство или пък уважението на хората?

    Коментиран от #25

  • 25 Цанко

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "ГруЮ":

    ГруЮ- Парите не миришат!

    Коментиран от #26

  • 26 Ханко Братовчед

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "Цанко":

    Парите не миришат, но можеш ли да кажеш същото за хойовете на клиентите?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Mr.Hristov

    2 0 Отговор
    Всичко е до време !
    След 28-30 години търсят балъци ,като Благой Джизъса ! А той си мисли че е хванал златната скумрия . А тя се прави на сметица !