Отидете към основна версия

5 648 28

Плевнелиев: Чакаме бебето до 2 седмици

  • деси банова-
  • росен плевнелиев-
  • бебе-
  • дете-
  • бременна-
  • семейство-
  • раждане

Експрезидентът е категоричен, че Деси ще избере името на бебето

Президентът Росен Плевнелиев сподели, че с Деси Банова очакват раждането на детето си до две седмици. Все още не са се спрели на име за детето, но са сигурни, че Деси щяла да вземе това решение.

Плевнелиев гостува в ефира на bTV, където разказа, че е много щастлив и се радва на всеки момент от това, което му се случва.

Той разкри, че очакват бебето да се появи на бял свят много скоро. "Това е един момент за нас, зареден с много позитивна енергия. Очакваме го десетина дни до две седмици."

Плевнелиев допълни, че с Деси живеят с известна доза скромност.

"Не искаме да налагаме нашия дневен ред, нито нашето щастие, нито всичко това, което ни се изсипа на мен и на Деси в чисто човешки аспект и тази голяма любов и това бебе, което е в резултат на тази голяма любов. Не търсим таблоидите, не търсим първите страници, не е това. Ние сме скромни, държим се за ръка, вървим заедно напред."

Президентът обърна специално внимание на това, че е станал жертва на олигархичната медийна машина и изрично подчерта, че никога не е имал офшорни компании, офшорни сметки, както и любовници.

"Когато аз съм с една жена, аз съм с една жена и съм с нея докрай. Това, че моят втори брак отиде в миналото, е факт. Това обаче бе направено по взаимно съгласие по най-коректния възможен начин. Имаме много прекрасни отношения. Децата са добре, всички са добре. И по някакъв начин големите трудности, през които минах през годините, сега пък се изплащат, както в личен, така и в професионален аспект."

Плевнелиев пожела на всички хора в България много здраве, щастие и успехи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини