Отидете към основна версия

16 231 17

Секси надзирателка напусна работа и замина на почивка с бивш затворник (СНИМКИ)

  • надзирател-
  • затвор-
  • затворник-
  • любовна история-
  • джейми бънтинг-
  • кристи дейвидсън-
  • затвор адиуел-
  • шотландия.

Двамата заминали на романтична ваканция в Турция няколко седмици, след като оставили затвора зад гърба си

Може би най-популярният пример за любовни взаимоотношения, които разцъфтяват в неприветливата обстановка на институция за лишени от свобода, е историята на комикс героите Жокера и Харли Куин. Сбъркана приказка за любов, злоба и много лудост, в която психиатърката д-р Харли Франсис Куинзъл се влюбва в своя пациент — Жокера. Нека обаче не забравяме, че престъпното дуо, което познаваме от филма „Отряд самоубийци“ (Suicide Squad), е измислено.

И все пак, една скорошна история от шотландския затвор „Адиуел“, показа, че подобен сценарий не е невъзможен и в реалния живот. Красива и млада надзирателка се влюби в един от поверените ѝ затворници. Тя дори пусна свои снимки от общата им ваканция в Турция.

24-годишната британка Кристи Дейвидсън напуснала работата си в изправителната институция по същото време, по което 31-годишният Джейми Бънтинг бил освободен, пише британският вестник Sun.

Двамата били забелязани на почивка в Турция само няколко седмици, след като Бънтинг излязъл от затвора „Адиуел“ в Шотландия.

Влюбената двойка споделила и снимки от романтичната си ваканция.

„Фактът, че между тях наистина има нещо и че са се събрали толкова бързо след напускането на затвора, показва, че е много вероятно между тях да е имало нещо още докато тя е била на работа. Тя напусна работа ден или два преди той да излезе и след това са били забелязани заедно“, коментира източник от затвора.

„Кристи дори беше сложила снимка, на която се целува с него, в профила си в WhatsApp. Колко глупава може да е? Тя изглежда си мисли, че е забавно и че е избегнала проверките. Някои нейни бивши колеги от затвора вече не ѝ говорят. Последното нещо, което някой надзирател би искал, е приятел, който излиза с бивш затворник“, добавя източникът на изданието.

Нашареният с татуировки Бънтинг публикувал на профила си в Instagram снимки как се гушка Кристи край басейна.

„Най-хубавите две седмици от живота ми“, написа той, а Дейвидсън му отговаря: „Обичам те“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини