Отидете към основна версия

4 625 24

Единственият български екзорсист: Николета се подиграва с Христос!

  • хелоуин-
  • николета лозанова-
  • екзорсист-
  • църква-
  • костюм-
  • монахиня

Църквата избухна срещу костюма на Николета Лозанова за Хелоуин

"Николета Лозанова да внимава, може да има наказание. Да внимава да не ѝ се случи нещо! Това, което прави, е провокация. Това е подигравка с Исус Христос, с църквата!“, разгневи се отец Гелеменов. "България Днес“ потърси за експертен коментар единствения у нас свещеник екзорсист, който усърдно се бори срещу тъмните сили. Повод за гневния му коментар е новата провокативна фотосесия за Хелоуин на Николета Лозанова.

Бившата плеймейтка се е отдала напълно на западния празник Хелоуин и това си личи по кадрите, които публикува в социалните мрежи. Тази година силиконката е избрала да бъде Монахинята – злокобна хорър героиня от едноименния филм, който се завъртя по кината през септември. Костюмът на плашещата монахиня е изключително популярен тази година заради хитовата лента, но Николета има различен поглед над нещата.

Половината от лицето и е демонично, а другата половина с обикновен женствен грим. Монахинята си има същинска калимавка, но дотук с официалните църковни одежди. Надолу продължава с тънко прозрачно боди. От кръста надолу има лачени ботуши високи един метър. Зърната на гърдите ѝ са покрити с черен изолирбанд, изобразяващ обърнати кръстове – отличителният знак на Антихриста.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини