Отидете към основна версия

10 764 15

Това са жените, които привличат най-силно мъжете

  • характер-
  • черта-
  • жени-
  • особености-
  • мъже-
  • привличат-
  • привлекателни

Притежавате ли някоя от следните черти на характера?

Снимка: Shutterstock

Онова, което кара мъжете да се влюбят истински и дълбоко в една жена са качества, черти от характера, които принадлежат на силните, независими жени. Въпреки че се смята, че силните жени плашат мъжете, това не е съвсем така и далеч не се отнася за всички представители на силния пол.

Ето всъщност кои са четирите черти от характера на една жена, които могат да запленят мъжа.

Организираност
Силните жени, които обръщат внимание на външния си вид, обикновено са добре организирани. Те познават добре целите си и умеят да ги преследват. Подреждат по такъв начин ежедневието и ангажиментите си, че всичко е с точно определено място в графика, без това да говори непременно за болестна педантичност.

Тази черта е привлекателна за мъжете, защото такива жени рядко изпадат в нервни кризи и безпомощност заради забравени ангажименти, просрочени задължения, несправяне с някакви задачи. Интелигентните мъже знаят, че една организирана жена може да си партнира с тях, като така извеждат заедно живота си на по-високо ниво.

Интелект
Изследванията показват, че мъжете и жените са привлечени от хора, които възприемат като близки до себе си по интелект, чувство за хумор, поведение. Следователно притежаващите по-висок коефициент на интелигентност инстинктивно търсят хора на тяхното или дори малко по-високо интелектуално ниво.

Комуникативност
Обикновено успешните и силни жени притежават добри социални умения. Те знаят как да привличат вниманието в положително отношение към себе си. Комуникативните умения се оказват силно привлекателен фактор при мъжкото влюбване, защото жени с подобна дарба в повечето случаи излъчват спокойствие и уравновесеност – качества, търсени от мъжете.

Независимост
Накрая, но в никакъв случай не на последно място, идва независимостта. Тя има мощно притегателно влияние, което кара мъжете да преследват именно такива дами. Жена, която може сама да се грижи за себе си финансово, морално, физически и психически, е истински магнит.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини