Отидете към основна версия

2 148 12

Защо звездите започнаха да се показват по пижами? (СНИМКИ)

  • звезди-
  • знаменитости-
  • пижами-
  • бунт-
  • модна тенденция-
  • известни личности

Свикнали сме със странностите и ексцентризма на повечето холивудски знаменитости. Нормално е — все пак са хора на изкуството, а и са толкова известни и богати, че държание или външен вид, които при обикновените хора биха с приел като "откачени", при тях изглеждат съвсем в реда на нещата. Но точно когато решим, че няма с какво да ни изненадат звездите правят нещо, което доказва, че винаги може и още.

Обикновено те изглеждат зашеметяващо — спретнати, гримирани, облечени с модни тоалети и окичени с аксесоари, но напоследък все по-често сме свидетели на една потресаваща „модна тенденция”. А именно — да излизат от домовете си и да се показват на публични места само по… пижама.

Те изхвърлят боклука, пазаруват и се снимат на известни туристически места с облекло, подходящо за спалнята или за мързелив уикенд на дивана.

Някои са с пухени пантофи, други в оскъдно дантелено бельо, а трети са изцяло голи, но въпреки това не се притесняват да се разходят по улиците в този вид.

Всички те твърдят, че това е бунт срещу стереотипите, че правят това, защото им е писнало да се контят, да се гласят и да показват фалшивото си "аз". Повечето твърдят, че искат обществото да види, че и те са нормални хора.

Вижте някои от най-известните холивудски знаменитости, облечени само по пижами.

Даниела Уестбрук

Лив Тайлър

Джейс Аргент

MEL B

Лиса Апелтон

Кейти Прайс

Харли Брокс

Клои Кан

Джорджия Кусулу

Джеси Уолъс


Амела Джамил


Ед Шийрън


Сузана Рийд

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини