Отидете към основна версия

18 236 8

Кейт Мидълтън изложи принц Уилям, разкри, че той е ...

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям

И кралските особи имат същите лоши навици като обикновените хора

Снимка: Shutterstock

Кейт Мидълтън многократно е казвала колко е привързана към съпруга си и колкото много го обича. Херцогинята на Кеймбридж обаче не пропуска възможност да се пошегува с него, а понякога и да извади най-кирливите му ризи.

Въпреки че са кралски особи и имат да спазват какви ли не правила, то двамата доказаха, че могат да имат абсолютно нормален семеен живот, когато са си в двореца. Уилям и Кейт имат същите лоши навици, като повечето семейства, а явно херцогинята въобще не се притеснява да ги разкрие пред широката аудитория и да изложи пред останалите личности със синя кръв съпруга си.

При скорошен техен ангажимент двамата бяха в Кипър и посетиха център за забавления. Там естествено имаше и място за отдих. Когато видя удобните кресла Уилям побърза да се пошегува, казвайки:

„Ще трябва да държим пицата далеч от диваните.”

Кейт обаче сякаш само това чакаше, за да издаде един от най-големите му кусури:

„Е, ти определено не си добър в спазването на собственото си правило. Истински кошмар си в това отношение”, заяви херцогинята.

Оказва се, че принцът е малко мърляв и честичко окапва не само себе си, но и мебелите. Въпреки това двамата с Кейт изглеждат безумно щастливи, а явно херцогинята е свикнала напълно с лошите навици на мъжа си, пише jenata.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини