Отидете към основна версия

27 464 21

Правилото за "шестте сантиметра", което всяка жена трябва да знае (СНИМКА)

  • правило-
  • подстрижка-
  • коса-
  • дължина-
  • сантиметра-
  • прическа

Приложете правилото за "шестте сантиметра", ако имате колебания от следния вид

Снимка: Shutterstock

Красотата е нещо, което вълнува всяка дама. Няма жена, която да не иска да бъде красива, нежна, стилна във всяко едно отношение. От jenata.blitz.bg предлагат едно просто правило, което безпогрешно разкрива какво трябва да (не)правите, за да изберете правилната прическа за вас.

Това е „правилото за шестте сантиметра”. „Правилото за 6-те сантиметра” е свързано именно с косата. Къса, дълга, права или къдрава, светла или тъмна – все въпроси, които си е задавала всяка една жена.

Ако не сте намирали отговор на тези въпроси, то сега вече има такъв. Дилемата ви вече е прекратена, благодарение на правилото, което е разработено от Джон Фрида. На базата на наблюденията на много хора, известният фризьор, на когото се доверяват много от холивудските звезди, определи, че всичко зависи от една конкретна пропорция.

Става въпрос за разстоянието между брадичката и ухото ви. За да го измерите точно, най-добре е да използвате молив и линийка. Моливът трябва да се постави хоризонтално под брадичката, а с линийката да се измери разстоянието от молива до ухото.

Ако разстоянието е повече от 6 см, това означава, че късите прически не са за вас, ако са по-малко - тогава ще изглеждате много добре с къса коса.

Освен това, състоянието на косата, текстурата и формата на подстригването също са важни. И накрая, вие сами трябва да решите с колко дълга косата се чувства комфортно - това е най-важното правило.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини