Отидете към основна версия

17 884 10

Даяна, след раждането на принц Хари: Нещо вътре в мен умря!

  • даяна-
  • принцеса даяна-
  • принц чарлз-
  • брак-
  • раждане-
  • принц хари-
  • разочарование-
  • мрачна тайна

Покойната майка на Уилям и Хари била подложена на нещо ужасно

Снимка: EPA/БГНЕС

Известно е, че през голяма част от своя брак, британският принц Чарлз и покойната му бивша съпруга — принцеса Даяна, са имали обтегнати отношения.

Днес, десетилетия след трагичната кончина на Даяна, светът продължава да се интересува от живота и отношенията ѝ с британския престолонаследник, с когото се развежда преди смъртта си. Всяка подробност, всеки слух и всеки любопитен детайл около Лейди Ди предизвиква невероятен интерес.

Именно един такъв интересен детайл от съвместния живот на Чарлз и Даяна изплува наскоро от миналото. Той обаче, разкрива една доста неприятна и тъжна история от брака им, за която самата Даяна е споделяла, че в онзи момент, „нещо в нея е умряло”.

Този мрачен момент от миналото на лейди Ди, бе изваден наяве от кралската писателка Кейти Николс.

Той се случил непосредствено след раждането на по-малкият от двамата сина на Чарлз и Даяна — принц Хари.

Макар целият свят да виждаше, че отношенията между тях са бурни, драматични и неособено приятни, те станаха още по-непоносими след раждането на принц Хари, разказва Николс.

Авторката твърди, че когато Хари се родил, Чарлз „пренебрегнал“ новородения си син. Това ледено отношение на съпруга ѝ пречупил Даяна и тя усетила как нещо в нея умира.

Според думите на Кейти Николс принц Чарлз не обръщал почти никакво внимание нито на Даяна, която се възстановявала от раждането, нито на новородения му син, който се появи на бял свят през 1984 година.

„Даяна беше опустошена, когато след завръщането си в двореца Кенсингтън, Чарлз излезе с Астън Мартин-а си, за да играе поло в Уиндзор Велик парк”, спомня си писателката, която през 2010 година публикува книга за взаимоотношенията на принцесата и принца.

Кейти Николс ясно си помня как Даяна казала: „Нещо вътре в мен умря”.

Твърди се, че принцесата била „смазана“ не само от пренебрежението на Чарлз, но и от неговите коментари, които той непрестанно подхвърлял след раждането на Хари.

Писателката разказва още, че по време на кръщенето на Хари, Даяна чула съпруга си да се оплаква пред нейната майка — Франсис Шанд Кид, заявявайки, че е ужасно разочарован от появата на Хари.

Кралската писателка твърди, че когато забременяла, Даяна тайно се е надявала бременността ѝ да бъде лепилото, което да скрепи нейния пропукан брак с Чарлз.

Диана описвала на биографа Андрю Мортън, че принц Хари е „чудо” и „пълна радост” и именно раждането му ѝ е помогнало да „види светлина в непрогледния мрак около нея”. Въпреки това Даяна разбирала, че именно раждането на втория ѝ син е поставило началото на края за нейния брак.

Принцеса Даяна и принц Чарлз се разделят през 1992 г., а официалният развод е факт през 1996 година. Принцесата на народа загива при зверска катастрофа, която стана на 31 август 1997 г. в Париж.

//fakti.bg/img/news/5/356205/c33345366582244fd84c147ce7c21bed.jpg

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини