Отидете към основна версия

61 878 69

Жени с големи гърди споделиха 8 шокиращи неща

  • бюст-
  • гърди-
  • проблем-
  • шок

Да имаш голям бюст си има и своите отрицателни черти

Снимки: Shutterstock

Женските гърди са тема, която силно вълнува и двата пола. Всеки явно има различни предпочитания за обема и формата им, но каквото и да си говорим и жените, и мъжете обичат по-пищните дамски прелести.

Оказа се, че дамите с по-голям бюст страдат от 8 сериозни проблема. Ето какво споделят те, че ги мъчи:

Проблем 1:
Искаш да носиш риза, но не можеш да го направиш от страх, че копчетата около бюста ще се отворят във всеки един момент и всичко ще лъсне на показ.

Проблем 2:
Няма как да бягате след автобуса или пък да спортувате нормално, защото постоянно трябва да държите в ръце големите си гърди, които не само, че тежат, ами се и „размятат” с бясна сила. Това е болезнено и нелепо.

Проблем 3:
Да изглеждате визуално слаби е почти невъзможно. Дори и да имате тънко кръстче и слабички крака, че и плоско коремче, големите гърди прецакват цялостната стройна гледка, особено с дрехи с неподходяща кройка. В някои случаи приличате дори на бременна.

Проблем 4:
О, най-обичаният и болезнен въпрос. Сутиен? Само „бабешки” и скучни модели могат да поберат пищния бюст. На пазара много рядко могат да се намерят красиви модели, които да са подходящи за пищни гърди.

Проблем 5:
Изборът на бельо е кошмар. Бабешките сутиени не вървят в комплект със секси бикини, а красивите гащички пък не са комбинирани с обемни сутиени. Затова или се купува всичко по отделно или се взимат два комплекта, от единия се взима сутиенът, а от другия бикините.

Проблем 6:
Удобният и добър сън е мечта за жените с големи гърди. По гръб се задушават от тежестта им, а за спане по корем и дума не може да става. Затова само настрани, а това не винаги е удобно,а пък и омръзва.

Проблем 7:
Постоянните болки в гърба. Непоносими и непрекъснати, предизвикани от тежестта на бюста.

Проблем 8:
Няма да чуете някоя дама с големи гърди да ви сподели горните проблеми, защото или никой няма да ѝ повярва, или другите жени с малък бюст, пък и всички мъже, просто ще си помислят, че се хвали и си проси комплименти.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.

Свързани новини