Отидете към основна версия

44 788 46

Тя отиде без бельо на сватба и ...

  • бельо-
  • сватба-
  • инга яновска-
  • рокля

Вълнуваща история за жена, открила мъжа на живота си, след като ѝ съблякъл роклята

Снимка: Shutterstock

Разкази от практиката на Инга Яновска, майстор по дао, езотерик и цигун терапевтка, публикува издаваното в Рига, дамско списание "Лилит", цитирано от jenata.blitz.bg.

Инга: “Всеки ден хората ми разказват за себе си и за живота си. И много истории са достойни да станат притчи - в тяхната очевидна простота има толкова много дълбок, скрит смисъл.

Първата история. "Тя даде свобода на хормоните си"

Виктория имаше всичко - хубав апартамент, позиция на финансов директор, истински приятелки и весели познати. И дори котка. Нямаше само съпруг.

Докато се занимаваше с кариера и пътешествия, тя и не гореше особено от желание да се омъжва. И едва след като навърши четиридесет, внезапно я връхлетя с невероятна сила влечение по домашен уют и редовен секс.

Веднъж през август приятелка я поканила на сватбата си. Дните били горещи и Виктория облякла дълга рокля, изработена от естествена коприна - такава свободна, летяща, с отворен гръб, която се държала само на завързана отзад на шията ѝ панделка.

Под такава рокля сутиен не се носи, а и гърдите ѝ още нямали нужда от повдигащ ефект. Виктория обула дантелени чорапи, повъртяла се пред огледалото, за да огледа възхитителния си тоалет и без сутиен и бикини под него - да става каквото ще - се запътила на сватбата.

Беше закъсняла, изтичала към вратата на ресторант „Юрмала“, а зад нея - младеж, също от гостите, които при вида на панделката ѝ бил обзет от неудържимото изкушение да я дръпне. И го направил!

Ефирната хлъзгавата коприна се свлякла за секунди на пода. Виктория се спряла, обърнала се към зашеметения преследвач и казала първото нещо, което дошло на ум: „Опозори ме - жени се!“

Младият мъж, който се бил изчервил като мак, се навел към краката ѝ, да вдигне падналата рокля. И се изправил вече влюбен и готов за всичко.

Шест месеца по-късно те се ожениха и скоро тя роди. Младежът беше с 12 години по-млад от нея!"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини