Отидете към основна версия

83 025 45

Баща направи злокобна снимка на дъщеря си

  • баща-
  • дъщеря-
  • снимка-
  • призрак-
  • токио

Потребители в социалните мрежи предполагат, че в обектива е попаднал призрак на войник

Японец отишъл на разходка с дъщеря си и решил да ѝ направи няколко снимки. Бащата и момиченцето се изкачили на скалист хълм в Кавасаки, където той направил снимките. След като се прибрали у дома той изпратил снимките на съпругата си и едва тогава забелязал на кадрите нещо много странно и страшно - зад краката на момиченцето се виждат черни ботуши и панталони.

Но това още не е всичко... Ако се вгледате още по-внимателно, ще видите зад фланелката на момиченцето част от ръкав на светлосиня риза.

Бащата твърди, че по време на снимките момиченцето е било само и че не е използвал фотошоп или друг графичен редактор.

"Близо до това място има погребани самураи. Възможно е духът на един от тях до ден днешен да стои на брега и да се вглежда в безкрайността на морето", коментира той.

След като снимките се появиха в мрежата веднага се нароиха и различни версии какво може да бъде това. Най-популярно стана предположението, че в обектива е попаднал призрак на войник от Втората световна война.

Ho някои потребители доста скептично реагират на шумотевицата около снимката. Те смятат, че обувките са само оптична илюзия, създадена от своеобразната игра на светлината сред скалите, пише jenata.blitz.bg

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини