Отидете към основна версия

7 351 19

Защо Джони Деп иска да се ожени за 35 години по-млада рускиня? (СНИМКИ)

  • джони деп-
  • полина-
  • рускиня-
  • сватба-
  • брак-
  • млада

Родителите на 20-годишната Полина отказват да споделят подробности от връзката ѝ с холивудската звезда

Снимка: БГНЕС

Родителите на младата руска любима на Джони Деп - Полина Глен, отказаха да коментират връзката между дъщеря им и холивудската звезда. По-рано в пресата се появи информация, че 55-годишният актьор и 20-годишната танцьорка ще сключат брак.

Майката и сестрата на танцьорката от Санкт Петербург казаха, че те "не коментират живота ѝ". Бащата на момичето пък призна, че му е забранено да говори с журналисти за личния живот на дъщеря си.

След скандалната раздяла с актрисата Амбър Хърд, Деп не е имал официални отношения. Хърд подаде молба за развод през май 2016 г., обвинявайки актьора в тормоз и малтретиране. Бившите съпрузи успяха да решат всички официални въпроси едва през януари 2017 г., когато актрисата стана по-богата с 7 милиона долара, а Деп "спечели" репутацията на местен побойник и персона нон грата в Холивуд.

По-късно в свое интервю актьорът призна, че роднините му настоятелно се опитвали да го убедят да не се жени за Хърд или настоявали да сключат предбрачен договор. Всички съвети минали покрай ушите на Джони Деп, защото бил влюбен.

Известно е също, че звездата от "Карибски пирати" е завела дело за клевета срещу бившата си съпруга, която го обвини в домашно насилие. Ако успее да докаже, че не я е бил, а напротив - тя го е мамила и нападала, тя ще трябва да му плати 50 милиона долара.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини