Last news in Fakti

9 Май, 2019 15:42 7 324 19

Защо Джони Деп иска да се ожени за 35 години по-млада рускиня? (СНИМКИ)

  • джони деп-
  • полина-
  • рускиня-
  • сватба-
  • брак-
  • млада

Родителите на 20-годишната Полина отказват да споделят подробности от връзката ѝ с холивудската звезда

Защо Джони Деп иска да се ожени за 35 години по-млада рускиня? (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Родителите на младата руска любима на Джони Деп - Полина Глен, отказаха да коментират връзката между дъщеря им и холивудската звезда. По-рано в пресата се появи информация, че 55-годишният актьор и 20-годишната танцьорка ще сключат брак.

Майката и сестрата на танцьорката от Санкт Петербург казаха, че те "не коментират живота ѝ". Бащата на момичето пък призна, че му е забранено да говори с журналисти за личния живот на дъщеря си.

„Не давам интервю без разрешението на Полина. Личният ѝ живот е нейна собственост. Ето защо не мога да говоря за това”, категоричен е мъжът.

Наскоро Daily Mail съобщи, че 55-годишният актьор ще се ожени за младата жена. Според източник от обкръжението на Полина Глен, двойката се е запознала на парти в Лос Анджелис миналата година.

В началото на тази година в пресата се появиха снимки, на които Деп целува танцьорката в хотел в Белград. Също така се съобщи, че Полина придружила актьорът по време на посещението му в Москва като китарист на The Hollywood Vampires. Таблоид разбра, че Полина Глен в момента живее със скандална звезда в къщата му на булевард Сънсет. Според източник, запознат със ситуацията, Полина е била постоянно канена като танцьорка на събития, посещавани от най-богатите звезди.

#johnnydepp #newgirlfriend #polinaglen

Публикация, споделена от Lifeisentertainment (@life.is.entertainment19) на Апр 25, 2019 в 5:13 PDT

"Тя просто си почиваше на партито и не знаеше кой е Джони Деп, преди той да дойде и да ѝ се представи", казва източник. Той отбелязва, че тогава актьорът и 20-годишната жителка на Петербург започнали да общуват. Анонимен коментатор допълва, че Деп се е заинтересувал от млада рускиня, защото не знаела кой е той.

"Той преминаваше през тежко съдебно дело за развод с бившата си съпруга, а след това се появи красива руска танцьорка, която не иска нищо от него", каза един вътрешен човек, убеден, че рускинята "нямала представа кой е актьорът, а известните винаги изглеждат различно в реалния живот. "

"Когато разбра кой е той, тя беше щастлива", обобщи източникът.

Some sources said they will marriage what do you think about it? -I'm always support him and love him.I'm always want to see him "HAPPY" but i'm not sure their realationship.😩 I mean i don' know their relationship true or not true i 'm not sure about it.😒 Perhaps i'm still ship "Janessa" Anyway, i hope everything will be nice.🙏💗 //Bazı kaynaklar evleneceklerini söyledi.Siz ne düşünüyorsunuz? -Her zaman onu destekliyorum ve onu seviyorum. Her zaman onu "MUTLU" olarak görmek istiyorum ama onların ilişkilerinden emin değilim.😩 Demek istediğim onların ilişkisinin doğru olup, olmadığından emin değilim.😒 Belki de hala kalbimde "Janessa" olduğu için neyse umarım her şey güzel olacak.🙏💗 #JohnnyDepp 💘 #proudepphead

Публикация, споделена от Johnny Depp 💘 (@proudepphead) на Апр 25, 2019 в 1:21 PDT

Информаторът от публикацията отбеляза, че Полина е „наистина сладка и грижовна“ и не възнамерява да сложи край на кариерата си само заради връзката си с холивудската звезда.

„Тя е много резервирана. Тя ходи в танцовото студио и след това се прибира у дома. Не мисля, че някой знае, че живее там”, добавя източникът.

Момичето обаче не говори никъде за връзката си с актьора. Независимо от това последователите ѝ в социалната мрежа вече с пълна сила я поздравяват за предстоящия брак. Трябва да се отбележи, че много англоговорящи фенове пишат на момичето: "Моля те, не наранявай Джони."

Where you been this summer? Me- Italy 🇮🇹 ❤️

Публикация, споделена от POLINA GLEN (@polinaglen) на Сеп 3, 2018 в 12:49 PDT

След скандалната раздяла с актрисата Амбър Хърд, Деп не е имал официални отношения. Хърд подаде молба за развод през май 2016 г., обвинявайки актьора в тормоз и малтретиране. Бившите съпрузи успяха да решат всички официални въпроси едва през януари 2017 г., когато актрисата стана по-богата с 7 милиона долара, а Деп "спечели" репутацията на местен побойник и персона нон грата в Холивуд.

По-късно в свое интервю актьорът призна, че роднините му настоятелно се опитвали да го убедят да не се жени за Хърд или настоявали да сключат предбрачен договор. Всички съвети минали покрай ушите на Джони Деп, защото бил влюбен.

Известно е също, че звездата от "Карибски пирати" е завела дело за клевета срещу бившата си съпруга, която го обвини в домашно насилие. Ако успее да докаже, че не я е бил, а напротив - тя го е мамила и нападала, тя ще трябва да му плати 50 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Язи

    47 2 Отговор
    Също обичам агнешко.
  • 2 Комшията

    44 6 Отговор
    Е как няма да иска да се жени на кой не му се иска да кълве младо нека всеки който има възможност да му се получат нещата покрай млада булка да се чувства млад за ко мий неква дърта кранта

    Коментиран от #3

  • 3 Електрошок

    32 11 Отговор

    До коментар #2 от "Комшията":

    Жена ти чете ли ти коментарите?
  • 4 Тъп

    42 1 Отговор
    Джонито е финансово красив.А пък крехко агнешко всеки иска да папа.Мхм..
  • 5 Ми нормално

    34 4 Отговор
    Иска да челастри млада и стегната. Мъж винаги може да си хване по млада жена и да прави деца и на стари години. Жените си намирайте мъж, до като сте млади, а не само да намирате косури:бил с черна коса, бил с руса коса, не харесвала бъбривковци или по мълчаливи, не харесвала с брада или без брада и други подобни глупости, а на края става на 40 и може да избира само между разведени, психично болни или други откачалки. Пък и трудно могат да имат деца.
  • 6 бива бива

    33 3 Отговор
    Ами добре се е ориентирал, към младичка, рускините са годни за консумация от 18 до 30 г. след това незнайно, защо масово заприличват на "мамашки" и "тьотки" ;) Щом може дъртия козел млада върба да лющи нека лющи ;))
  • 7 гост

    21 4 Отговор
    Е не се ли вижда за какво? Рускините са големи дивотии и със сигурност му качва адреналина и желанието за плътски страсти и ласки. С такива чупки в ханша и гънки само може да си я представиш какво може да прави в леглото.
    Приятел същото направи, остави застаряващата жена на 45г., която все се оплакваше от някакви болежки и все мрънкаше и искаше, хвана си младо рускинче и сега е весел и щастлив, обикалят с нея, танцьорка, дълъг крак, няма много срам, абе живее си вместо да е забутан и нахокан от жена си, която странно как всичко й мина като се разведоха.
  • 8 Тъп

    15 1 Отговор
    Е па нема да си земе натурална краварка дори и млада е с 120 кг живо тегло.ГМО дебили.
  • 9 Ииииииии

    20 1 Отговор
    Джони Деп, имаш вкус, въпреки, че вече си стар и малко изкуфял...!!!!
  • 10 Биде

    11 0 Отговор
    Защо, защо? Щото забрави ядовете по развода си и му се иска след някоя година още!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Брат ми

    21 1 Отговор
    Мнооо млечна тая мома.Екстра е.
  • 13 слънчева радиация

    17 1 Отговор
    Големо бравос на Джонката !!!
  • 14 Радо

    11 0 Отговор
    Ох, туй тясното рускинче и батко би му отпорил ритънките е тъй както се чекне !!
  • 15 000

    14 0 Отговор
    Е как защо, за да такова нещо младо!
    Да не мислите, че човек като остарее му харесват баби?
    Секи харесва хубавото, но за жалост много малко можем финансово да си го позволим. Но Джонката може... хем кинти - хем известен, може да си такова каквато си кОрва иска. И стара и млада и две едновременно...
    Сичко се плаща в този живот.
  • 16 Borislav Popov

    9 0 Отговор
    Ми естествено, че Джони му се приискало млада плът, а рускинчето, Полинчето му се е приискала да поживее с холивудска звезда с много пари .
  • 17 ИВАН

    1 3 Отговор
    Язък за младата и глупава душица - погубва се за пари ... парите са зло, те унищожиха света, чрез човешките слабости
  • 18 Дедо1

    2 0 Отговор
    Защото и той като деде обича агнешко,ам-ам-ам---агън багън
  • 19 Джони каза

    1 0 Отговор
    "По-добре да ядеш агнешко с приятели, отколкото овче сам."