Отидете към основна версия

4 484

Ангелът, по който всички въздишат (СНИМКИ)

  • адриана лима-
  • супермодел-
  • модел-
  • ангел-
  • бразилски модел-
  • ангел на victoria's secret-
  •  victoria's secret-
  • рожден ден

Сексапилната красавица Адриана Лима навърши 38

Снимки: EPA/БГНЕС

Как изглежда един ангел на 38? Повече от зашеметяващо разбира се!

Доказателство за това твърдение е прелестния бразилски модел Адриана Лима, която отбеляза своя 38-ми рожден ден вчера (12 юни).

Ангелът на Victoria's Secret е сред най-желаните жени в света. Наричана е „божествена“, но в интервюта за различни медии тя скромно уточнява, че е „просто Адриана Лима“.

Горещата бразилка е родена през 1981 година в Салвадор, Бразилия. Когато е едва на 6 месеца, баща ѝ ги напуска и Лима е отгледана от своята майка, която работи като социален работник.

Кариерата ѝ на модел започва, когато е едва 13-годишни когато изпраща своя снимка за модно състезание и е одобрена. Само 2 години по-късно тя е избрана за победител в престижния конкурс „Форд супермодел на Бразилия“, организиран от Ford Models, а малко след това същата година е избрана за първа подгласничка на международния конкурс „Форд супермодел на света“.

Оттогава насам Лима непрестанно покорява модните върхова, а сред най-големите ѝ постижения е присъединяването ѝ към “ангелите” на световноизвестната марка бельо Victoria's Secret,. Всъщност Лима е моделът, който най-дълго е крачил по модния подиум, облечен с бельото на бранда - от 1999 г. до 2018 г. Това е и една от причините сексапилната бразилка да бъде обявена за “Най-ценният ангел на Victoria's Secret” през 2017 г.

По време на ежегодното шоу на Victoria’s Secret в Ню Йорк през 2018 година, Адриана обяви, че сваля ангелските крила и това нейно 19-то поред дефиле за култовия моден бранд е и последното за нея.

Интересен факт от живота на изкусителната красавица е, че тя е силно набожна и се отнася много сериозно към религията и моралните ценности, които тя проповядва. Като ревностна католичка Лима винаги посещава неделната църковна служба.

Отдадеността ѝ към църквата и Бог обаче, не я прави по-малко интригуваща и желана, дори напротив. През 2006 г., Лима успя да скандализира обществеността със свое изказване за списание GQ, в което обяви, че макар да е на 25 г., тя все още е девствена, а след това гръмко съобщи: „Сексът е за след сватбата!“.

Този тържествен ден за нея идва през 2009 година, в Деня на влюбените - Свети Валентин, когато сключва брак със сръбския баскетболист Марко Ярич. На 15 ноември същата година ражда момиченце, което кръщават Валентина Лима Ярич. Три години по-късно на бял свят се появява и втората им дъщеря Сиена.

Друг любопитен факт за Лима, който не е много известен е, че през 2010 г. името ѝ попада в класация за най-опасните знаменитости, за които потребителите могат да търсят информация в мрежата. Компанията за компютърна сигурност McAfee бе поставила името на Лима на шесто място в класацията си.


Свързани новини