Отидете към основна версия

11 858 23

Оръжие с огромна мощ е било тествано на Луната (СНИМКА)

  • ядрено оръжие-
  • луна-
  • тестове-
  • уфолози-
  • експлозия-
  • взрив

Много подобно на ядрените бойни глави, но и с много по-голяма сила на разрушение

Снимки: shutterstock

Оръжие с огромна мощ е било тествано на Луната неотдавна. Това твърдят уфолози, забелязали необичаен "облак прах" в непосредствена близост до естествения спътник на Земята.

Естественият спътник на Земята може би вече се използва като тестова площадка за нови оръжия с невиждана разрушителна сила, пише сайтът Chronicle.info.

Според изследователите на НЛО, на Луната най-вероятно вече е бил изпробван нов вид оръжие, много подобно на ядреното, но и много по-мощно. Според тях спътникът на планетата ни е най-доброто място за подобни тестове. Предполага се, че това оръжие може да е няколко пъти по-разрушително от ядреното.

Провеждането на оръжейни тестове далеч от Земята, би било по-безопасно за хората, тъй като ще се избегнат разрушителните експлозии и силните взривни вълни.

Уфолозите обаче, нямат представа кой може да е собственика на това страховито оръжие.
Според една от теориите, то има напълно земен произход и е създадено от САЩ, Русия, Китай или Северна Корея.

Друго, доста по-фантастично предположение, е че тестовете на това оръжие са извършени от извънземна цивилизация.

Снимките, върху които привържениците на конспиративните теории градят своите предположения, могат да се разглеждат като аномалия, която има формата на ядрената гъба, която се появява в резултат на ядрена експлозия.

Някои учени предположиха, че аномалията може да се дължи на астероид, врязал се в лунната повърхност. По времето когато е направена снимката обаче, не са регистрирани големи небесни тела, които биха могли да предизвикат толкова големи емисии на дим и прах.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 22 гласа.

Свързани новини