Отидете към основна версия

18 831 17

Жена стана за смях, след като снима годежния си пръстен

  • булка-
  • годежен пръстен-
  • маникюр-
  • акрил-
  • акрилни нокти-
  • акрилен маникюр-
  • изкуствен маникюр

Израсналите акрилни нокти на булката предизвикаха паника сред уеб потребителите

Снимки: shutterstock

Бъдеща булка стана за смях в социалните мрежи, след като качи снимка на годежният си пръстен. Под обстрела на унищожителните критики и присмех, от страна на потребителите се оказа лошо поддържания ѝ маникюр.

Със снимката, качена във Facebook , жената искала да се похвали с бижуто, подарък от годеника ѝ. Потребителите обаче, били по-загрижени и впечатлени от нейните нокти, израснали под акрилно покритие върху тях, пише в. Sun.

Не е известно коя е притежателката на ръката с неподдържания маникюр, тъй като снимката става хит в мрежата, след като е препубликувана във Facebook група за обсъждане на лошо подбрани годежни пръстени.

"Срамота! Този пръстен е толкова ужасен, колкото и онова, което се е случило с ноктите ѝ", гласи текстът към кадъра, на който се вижда огромен диамантен пръстен.

Членовете на групата обаче са много по-загрижени за маникюра на жената.

"Обикновено не губя дар слово, когато гледам такива снимки, но, по дяволите, този път изтръпнах на 100%", пише потребител.

Акрилните нокти са сред популярните методи за поставяне на изкуствен маникюр и са предпочитани от много жени, защото се твърди, че акрилът е много по-издържлив от останалите методи за ноктопластика, като същевременно не уврежда естествения нокът под него, а го предпазва. Акрилните нокти изглеждат и по-естествени и здрави от ноктопластиката с гел, например.

За да изглежда маникюрът добре той изисква поддръжка, което налага посещение при маникюрист, поне веднъж на 2-3 седмици, тъй като естествените нокти израстват, а с тях и акрилният нокът.

Изглежда обаче, тази жена е забравила това правило. Въпреки това остава загадка защо само част от ноктите ѝ са израснали?

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.

Свързани новини