Отидете към основна версия

36 100 29

Стриптийз и абитуриентски бал в Украйна

  • анастасия-
  • абитуриенти-
  • украйна

Абитуриентка от малък град в Украйна стана най-известната девойка не само в родината си и Русия, но и в цялото постсъветско пространство.

17 годишната Анастасия от училище N15 от Павлоград, разположен до Днепропетровск взриви форумите със своята абитуриентска рокля.

Голяма част от коментарите отбелязваха, че е недопустимо девойка да се появява почти по долно бельо в училището.

Други пък отбелязваха, че Анастасия е копирала тоалет на Долче и Габана от колекцията им от миналата 2011 г. И както се случва в Украйна дължината на роклята се скъсява, за да бъде провокативна.

Никой не се съобразява с модата, важно то е да е вулгарно, са само част от по неутралните коментари в местния информационен портал „В града“.

Кой са тези родители, които са горди, че детето им изглежда като проститутка от Амстердам..., а после ФЕМЕН ни виновни, пише gerasimm6666.

Пикантност на снимката добавя невинната усмивка на Анастасия. Рускоезичните форуми са скандализирани от неофициланата информация, че майката на абитуриентката е учителка по украински език, а бащата е пожарникар.

При такива родители се чудим защо чужденците ни смятат за добра секс туристическа дестинация.

Бурните реакции на неодобрение принудиха Анастасия да изтрие профила си от рускоезичната социална мрежа „Вконтакте“. Нейните снимки продължават да се въртят в други сайтове и интернет медии. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини