Отидете към основна версия

16 198 34

Георги Христов заприлича на Майкъл Джаксън (СНИМКА)

  • георги христов-
  • певец-
  • майкъл джаксън-
  • цветнокож-
  • тен-
  • външен вид-
  • прилики-
  • шокирани фенове

Шокирани фенове на певецът коментират разпалено тена му

Видът на Георги Христов шокира феновете му и предизвика вълна от странни коментира в социалните мрежи. Преди дни неговата най-близка приятелка и колежка Нели Рангелова пусна тяхна обща снимка, на която хапват и пийват в гръцка таверна, пише вестник “Ретро”.

На пръв поглед всичко във фотоса изглежда нормално, като изключим външността на певеца, който направо не прилича на себе си и има тен на “прегоряла филия”, коментира изданието.

Изпълнителят на „Черно и бяло“ може преспокойно да бъде объркан с цветнокож, защото тенът му е извънредно тъмен.

Близки до звездата издават, че наскоро той се обсебил от идеята да прилича на мулат и търсел всевъзможни начини за потъмняване на кожата. Резултатът никога не го удовлетворявал и Жоро вече напомнял на ранния Майкъл Джаксън. Афровизията си той постигнал с ежедневни слънчеви бани в морската си вила в Гърция. Тъй като обаче плажуването не било достатъчно, за да се постигне такъв поразителен ефект, певецът прибягвал и до други средства.

Освен нечувано скъпи мазила, които ускорявали отделянето на меланин – веществото, което активира тена, Христов инсталирал в софийския си дом и солариум. Понеже звездеел и му било под нивото да посещава такъв в някой елитен салон за красота, си купил лична машина. В солариума в къщата си в „Драгалевци“ Жоро събирал тен всеки ден по 10-12 минути, преди да замине за Гърция. От слънцето обаче положението ескалирало и изпълнителят замязал на негър. „До края на лятото ще изгори жив“, коментират негови фенове.

Припомняме, че звездата има огромно имение в южната ни съседка, където прекарва голяма част от времето си през последните години. Самият Христов признава, че е много разочарован от ситуацията у нас и вероятността да вземе гръцко гражданство и да заживее там е много голяма. „Не живея и скоро няма да живея в тази прекрасна страна, която обичам и ми е родина. Но рекет и престъпления няма да търпя и да приема! Вече ще се прибирам в България само за срещи с моята публика, за концерти“, изригна наскоро певецът.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 20 гласа.

Свързани новини