Отидете към основна версия

16 219 15

Кралица на красотата е най-новото попълнение на Нова телевизия (ВИДЕО)

  • нова телевизия-
  • нов-
  • водеща-
  • новини-
  • яна чинкова-
  • красавица

Яна Чинкова се присъединява към екипа на "Здравей, България"

Най-новият член на екипа на „Здравей, България” по Нова ТВ – Яна Чинкова, бе представена в ефира на телевизията. От понеделник тя ще води сутрешните новинарски емисии, които са неразделна част от предаването, като ще се редува с Богомил Грозев.

Яна е от Пловдив и е печелила конкурси за красота. Прохожда в телевизията, като представя прогнозата за времето по ТВ7 заедно с Натали Трифонова, а впоследствие чете новини в Канал 3. Чаровната брюнетка има дъщеря от бившия футболист на ЦСКА Александър Бранеков, с когото са разведени.

„Яна започва от понеделник. Аз ще чета новините една седмица и тя ще ги чете една седмица.”, заяви Богомил Грозев. „Голямо облекчение за теб.”, подхвърли Ади Радева към колегата си. ”След толкова години на фронта, тя поема.”, допълни Грозев.

Радева попита Чинкова дали има проблеми с ранното ставане, коя е любимата ѝ професионална тема и без какво не може извън телевизията. „Нямам проблеми със ставането, а политиката е сред любимите ми теми. Едно нещо, без което не мога, това е дъщеря ми. Другото, без което не мога, са спортът и книгите.”, отговори Яна Чинкова.

„Добре дошла в екипа, Яна. Много ти се радваме, пожелаваме ти успех.”, каза Радева.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 20 гласа.

Свързани новини