Отидете към основна версия

6 277 27

Николета утешава Андреа за раздялата с Кубрат

  • фолк певица-
  • съобщение-
  • николета лозанова-
  • андреа-
  • кубрат пулев-
  • раздяла

След 5-те минути слава певицата изтри съобщението, публикувано в Instagram

Николета Лозанова се захвана с тежката задача да утеши Андреа, която загатна за край на връзката си с Кубрат Пулев, пише вестник "България днес".

В петък певицата написа в Instagram криптирано съобщение. "Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот". Още по-сериозна тежест на съобщението даде емотикон „вдигнато палче“ от страна на блондинката на конкретен въпрос дали е приключила с Пулев.

Добрата дружка на Андреа – Николета Лозанова веднага се притече на помощ. Тя веднага показа своята подкрепа със сърчице и вероятно е провела личен разговор. Двете се сдушиха през последните няколко години и са неизменно заедно по светски събития.

В ранните неделни часове Андреа изненадващо изтри съобщението, което разбуни духовете. Близки до Андреа разкриват пред изданието, че думите ѝ са ядосали Кобрата, защото обичал да контролира всичко около много по-младата си половинка.

"Всичко около радялата е силно преувеличено. Те са имали тежки моменти, свързани най-вече с многобройните пътувания и отсъствия на Кубрат заради тренировъчни лагери и участия в мачове. Тя дори го придружи на изслушването в САЩ и му оказа сериозна подкрепа около случая с Джени Суши. Има голяма вероятност двамата да преодолеят различията“, споделят близки до двойката.

Боксовата звезда и певицата имат 12-годишна връзка.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.

Свързани новини