Отидете към основна версия

4 486 23

Нора Недкова посече новите плеймейтки

  • нора недкова-
  • мис плеймейт-
  • playmate of the year 2019-
  • playboy

12 изкусителни красавици се включиха в оспорвана надпревара за най-желаната титла в България

Носителката на титлата Мис Плеймейт 2017г., Нора Недкова беше специален гост на официалното представяне на новите претендентки за титлата във варненски клуб и разкри, че не харесва особено новите момичета.

„Тази година не ги харесвам. Е, не всичките, но повечето!“, в своя закачлив стил изрази неодобрението си Нора, пише hotnews.bg.

Дванадесет изкусителни красавици се включиха в оспорвана надпревара за най-желаната титла в България, която ще продължи до 1 ноември. Освен почетната титла, победителката ще получи още луксозен автомобил Alfa Romeo, модел Giulia и чек на стойност 20 хил. лева.

Миналата седмица, Варна стана част от тридневното турне на Playboy за представяне на участничките в конкурса. Феновете на Мъжката Библия видяха кандидатките за Playmate Of The Year 2019, които направиха пищно шоу в препълнения клуб.

Сред ВИП гостите на партито беше и носителката на титлата Playmate 2017 Нора Недкова. Тя поздрави участничките в тазгодишния конкурс и им пожела успех в нелекия път към финала, въпреки че не ги е харесала всички.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.

Свързани новини