Отидете към основна версия

9 212 65

Вече се предлагат и мъжки секс кукли с бионичен пенис

  • секс кукла-
  • пенис-
  • карли скиортино

Еротичният манекен имал приятно за пипане тяло

Снимка: Shutterstock

Американската компания "1AM Love Dolls" пусна на пазара мъжки секс кукли, снабдени с бионичен пенис, съобщава Mirror, цитиран от "Монитор".

Новите продукти трябва да запълнят една празна ниша в секс индустрията. Артикулите са гъвкави и са предназначени както за жени, така и за мъже с хомосексуални наклонности. За целта мъжките секс кукли са оборудвани с анални отверстия и могат да правят френска любов. Моделите са сравнително тежки - около 36-38 килограма, а ръстът им е между 160 и 175 сантиметра. Началната цена на артикулите e 1800 долара, като доставката е безплатна.

Преди три години журналистката от популярното американско списание Vice Карли Скиортино, известна със статиите си на тема "отношенията между половете", решила да изпробва как се прави секс с кукла на американската компания Sinthetics. Скиортино направила доста откровена видео сесия с куклата и разказала на читателите/зрителите за своя еротичен експеримент със секс играчката.

Независимо от това, че еротичният манекен не помръдва, госпожица Скиортино признава, че е харесала секса с куклата, която имала приятно за пипане тяло и дори косъмчета по него. Сношението със силиконовия партньор по нищо не се отличавало от половия акт с истински мъж и дори има свои предимства, тъй като жената можела изцяло да контролира процеса.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 10 гласа.

Свързани новини