Отидете към основна версия

6 408 19

За първия секс на звездите

  • секс-
  • звезди-
  • анджелина джоли-
  • пи диди-
  • антъни кийдис-
  • даниел радклиф

Невинният Хари Потър е загубил девствеността си на 16-тия си рожден ден

Снимка: Shutterstock

Звездите са точно като нас обикновените хора – някои се вълнуват безкрайно по темата за първия сексуален акт, други не чак толкова. За някои хора е наистина специален и повратен момент в живота им, за други пък не е нищо особено, просто секс, пише woman.bg. Историите на част от тях са забавни, романтични или пък абсурдни и дори шокиращи. Вижте кои знаменитости са говорили откровено за първия си път през годините и за кои от тях сексът все още е травмираща тема.

Анджелина Джоли

„Започнах да правя секс на 14 г. с тогавашното ми гадже. Емоциите бяха толкова силни, че актът не ми беше достатъчен и по време на него взех един нож и порязах приятеля си. Направих го, защото чувствах, че така ще го усещам още по-близо до мен. Той също ме поряза и двамата бяхме изцапани с кръвта на другия. Сърцето ми биеше наистина силно... Това бяха години, в които имах нужда от приключения и след няколко бири се случваха и такива неща“, спомня си с усмивка актрисата.

Антъни Кийдс

Вокалистът на култовата банда Red Hot Chili Peppers споделя, че за първи път е опитал плътските удоволствия, когато е бил само на 12. Партньорката му тогава е била приятелката на баща му.

Пи Диди

Шон Комбс, по-известен с прякора „Пи Диди“, е бил заинтригуван от секса още от 8-годишен. „Тогава се опитах да правя секс с момиче, което беше на 10 г., но не се получи. Направих го, когато бях на 13 г. и се почувствах като порнозвезда. Бях изгледал толкова много порно. Спомням си, че имах 20-30 долара в джоба и успях да заведа едно момиче на хотел. Обичам секса и се гордея с това. Обичам и порното и не се срамувам от това“, споделя самият рапър.

Даниел Радклиф

Невинният Хари Потър е загубил девствеността си на 16-тия си рожден ден. Момичето, което е имало честта да го въведе в света на възрастните, е била тогавашната му приятелка, която е и по-голяма от него.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.

Свързани новини