Отидете към основна версия

28 Септември, 2019 00:30, обновена 28 Септември, 2019 00:30 12 469 64

Най-честите "битови злополуки" по време на секс

  • битови злополуки-
  • инцидент-
  • секс-
  • травма

При реалния секс невинаги всичко се получава перфектно

Снимка: Shutterstock

Във фантазията на повечето хора правенето на секс винаги е свързано само и единствено с най-приятни емоции. Ала върховната наслада може да бъде помрачена поради наглед невинни "инциденти" по време на секс.

При реалния секс - в спалнята, в банята, на дивана, на килима невинаги всичко се получава перфектно. Ако трябва да назовем нещата с истинските им имена, често се стига до претъркулване от леглото, до подхлъзване във ваната, до липса на синхрон, при което нечия "захапка" на най-чувствителното място причинява неистова болка.

Rozali.com разказва няколко реални случки, които само ще успокоят мнозина други, че те не са били единствените, "пострадали" от секс произшествия. Особено онези, които обичат да експериментират.

Ренета е една от тях. Когато ѝ се приискало да открие коя поза ще ѝ доставя най-голямо сексуално удовлетворение, приканила приятеля си Георги "да яхнат" люлеещия се стол в гостната.
В най-горещия момент "непокорният" стол така се разлюлял, че и двамата се озовали на килима, а столът се стоварил върху тях и жестоко наранил мъжествеността на мъжа, след което дни наред не можел да прави секс.

В желанието си да излезе от "утъпкания коловоз" и да създаде една малко по-необичайна среда за любов, Петя напълнила ваната, пуснала вътре ароматизиращи кубчета и зачакала съпруга си.
След като той се гмурнал при нея и двамата се впуснали да се любят "под водата", в един момент така се увлекли, че започнали да се... давят. Миг по-късно, опитвайки се да напипа дръжката, за да се изправи, Петя ударила челото си в нея... Разминало ѝ се само с една цицина.

Също много чести са случаите, когато жените удрят глава в таблата на леглото или в пода, ако партньорите им решат да се изявят като истински мъжкари и подходят към тях твърде агресивно и напористо. В някои случаи обаче потърпевшите не се отървават само със синина, а се разкрасяват с шевове в спешното отделение.

Наистина повечето полово активни двойки отдавна не практикуват вече само единствената добре позната "безопасна" поза в леглото, а търсят да разширят и разнообразят любовния "репертоар". За това им помагат филмите и книгите, които са пълни с всевъзможни нереалистични пози за правене на любов.

И все пак не бива да се забравя, че в сексуалните игри може - и е желателно - да се експериментира, но да не се стига до ситуации, които крият опасност от "битови злополуки".

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 20 гласа.

Свързани новини